Tänään Larssonin kanssa Hyvinkäällä Hausjärven haukkujen järjestämässä tokokokeessa. Halli oli kiva, keinonurmialusta hyvä ja järjestelyt pelasi! Palkinnoksikin onneksi hyödyttömän pokaalin sijaan sontikka ja palkkausnameja Cool Eli luokkavoitto ja 1-tulos pistein 168,5. Avoimessa oli 7 koirakkoa, harmillisesti muilla ei mennyt liikkeet putkeen ja me olimme ainoat 1-tuloksen saaneet.

9,5 Paikallamakaaminen-lonkka-asento, mutta muuten oli tuijottanut piilolle  hievahtamatta. Jihuu, ei haistellut, vaikka muuten mattoa muualla nuuhkittiinkin. Istumaan olisi saanut nousta nopeammin.

9 seuraaminen, käännöksissä väljeni hieman liikaa ja vas. käännökset saisi olla napakampia takapään käytössä, perusasennot hyvät.

0 maahanmeno seuraamisessa- selkeä ohjaajan moka! Itku Jännitin niin, että marssin vaan eteenpäin enkä huomannut antaa toista käskyä kun ihan selvästi huomasin, ettei mennyt maahan. Lisäksi käskyni oli kummallinen ja vaisu. Tuomari sanoi, että niiasi hieman, mutta jäikin sitten seisomaan.

8,5 Luoksetulo- pysähtyi mielestäni hyvin, jätettäessä oli ollut hieman levoton (tuomari). Annen kanssa tehty treeni liikkurin käskyihin reagoimattomuudesta näkyi, ei välitttänyt niistä mitään Hymy Eteentultaessa jäi istumaan etäälle, mutta sivulle siirtyminen hyvin, ei jäänyt vajaaksi.

10 Seisominen seuraamisessa- ei kommentoitavaa, teki loistavasti!

9 noutaminen- jäi taas hieman etäälle luovutettaessa

9,5 Kauko-ohjaus- jätettäessä koiraa haisteli hetken, josta lähti puolikas piste, muuten loistavasti!

10 estehyppy-teki miten pitääkin

10 kokonaisvaikutelma

Kokeen arvosteli Pirkko Bellaoui, tasainen arvostelu ja mukavasti sai palautetta, nyt muistin kätellä tuomarin!

Petrattavaa on kontaktin säilymisessä liikkeiden aloituksessa, nyt katselee ympärilleen usein sivulla ollessa. Lisäksi täytyy ottaa treeniin siirtymät ja palkata uuden liikkeen aloituksesta. Ja tietty noita eteenistumisia lähemmäksi, käännöksiä ja ja .. Nauru

Onpa kiva, kokeen jälkeen vielä harmitti typerä maahanmeno-liike ja oma moka, mutta nyt jo tuntuu mainiolta kun ei tarvii enään tahkoa avokkaan liikkeitä!