Lallin kanssa korkattiin tokoura Noormarkussa Ilkka Stenin arvosteltava viime sunnuntaina. Huippupisteet 191p kp ja luokkavoitto 1/20 ei paha! Fiilis ei kuitenkaan ollut huippu, mutta tyytyväinen. Olihan tää meidän molempien eka koitos ja mua ainakin jännitti Hymy

10 Luoksepäästävyys, meni tuomaria vastaan ja olisi varmaan lähtenyt                mukaankin.. Eli ei kuten treenattu/tavoite.

8 Paikallamakaaminen, kamaluuksien kamaluus!! JA RAIVOSTUTTAVUUS!! Alkuun varmaan n. 1min. makasi hienosti, ajattelin jo, että namit nokan edessä-treeni on näinkin hyvin auttanut haisteluun... Ensin liikautti etujalkaa ihan vähän ja kun mitään ei tapahtunut ryömi ihan vähän ja vähän lisää.. Jos vähän vielä olisi ehtinyt olisi liike mennyt nollille Huuto

9,5 seuraaminen hihnassa

10 seuraaminen, jopa kepon mielestä oli huonoa seuraamista.. se kertoo kaiken, seuraaminen oli sellaista laiskaa, olisi ollut tarjolla kuvatodistusainestoakin, mutta kepo unohti sitten painaa record-nappia.. Ei muuttunut mielestäni kamalasti hihnassa tai ilman. Missään nimessä ei 10 arvoista, mutta alokasluokkan arvostelussa ehkä 9, olihan siellä koiria, jotka nuuhki maata ja sai 8.. Mutta siis tässä Lalli oli kyllä huonoimmillaan.

10 Maahanmeno seur. videolta näkyy kun arpoo hetken, mutta menee! Hyvä, koska treeneissä todella jäi seisomaan.

10 luoksetulo, hyvä! Jännitin tekeekö hyvän perusasennon kun jäänyt nyt vajaaksi, mutta teki oikein hyvin!

10 seisominen, tosi hyvä.

10 hyppy. Ei moitittavaa.

Kokemuksia rikkaampina kohti avoimen treenejä Nauru Koetilanteesta opin Lallin kohdalla, että täytyy valmistella ennen kehään menoa paljon enemmän (seuraamista).

Samoin tehokuuri paikallaoloihin, jotta pääsee sinne piiloonkin!