Tiistaina oltiin Marialla saamassa taas kullanarvoisia ohjeita eteenpäin. On se hyvä kun joku sanoo, että pitäiskö teidän siirtyä tässä asiassa eteenpäin :)

Lalli sai aloittaa nuorimpana <3 Ensin namilla sivulle tuloa, Ohjeina: Jalat paikallaan hitaalla kädellä ohjata koira sivulle, tarkoituksena siten, että Lalli istuu mun edessä-käsky-ja autetaan kädellä-pikkuhiljaa käsi tulee mukaan aina vain myöhemmässä vaiheessa.

Tästä saimmekin aasinsillan istumiseen paikalla. Lallihan istuu hyvin ja nopeati, mutta kestoa siihen en ole kauheasti ottanut vielä. Rupesi sujumaan jo hyvin, kerran kaksi joudun rauhallisesti pannasta ohjaamaan, että piti istua ja tämä auttoikin hyvin. Nyt reenattu kotona istumista paikalla ja sujuu jo todella hyvin.

Seuraamista otimme sen verran, että Maria neuvoi ottamaan käskyn jo mukaan, tämäkin asia piti käydä siellä asti kuulemassa, että sen ymmärsi voivan jo ottaa käyttöön Päättämätön Vinkkinä Maria antoi seuraamisen pysähtyessä istumisesta annettavan palkan, jotta liikkeen pysähtyessä istuminen tulee automaattisesti.

Lopuksi otettiin vielä kosketusalustaa, taas kerran Maria kysyi olemmeko reenanneet kestoa ja mitkä on kriteerit, koskeeko alustaa yhdella jalalla vai kahdella.. Yhdellä ja ei olla reenattu kestoa.. No nyt reenattiin sitäkin, Lalli turhautuu aika äkkiä ja nytkin naksautin vahingossa alustan kaivamisestaOtsan rypistys Moka mikä moka, sit pitää vaan palkata ennen kaivamista! Vielä en tiedä tulenko targettia käyttämään.

Muiden reenatessa, nostettiin metallikapulaa ekaa kertaa ja Lalli hiffas homman äkkiä! Aluksi tokikin vaan suulla koskeminen ja sitten pieni nosto. Lisäksi sivulla harjoiteltiin vain odottelua hihnassa.. Häkissä ei ongelmaa, mutta nyt hiljaa piippas ja oli levoton..

Keskiviikkona oltiin ISKK:n tokoissa, namijuttuina otettiin metallin nostoa, nyt jo pitikin hetken. JA sitten noita samoja harjoituksia kun Mariallakin.

Lelujuttuna otettiin kassin kiertoa, ihmettelin kun ei sujunut. Lähti liikkeelle, mutta stoppas aina.. sitten puljas suussa alkuun ajattelin, että heiluvat hampaat häiritsee, mutta kun hommasta ei meinannut tulla mitään mentiin katsomaan valoon. Maarit toimi hammaslekurina ja alakulmurihan se siellä roikkui vain vähän ikenestä! Hankalasta potilaasta huolimatta saatiin se nippastua pois ja kierto voi jatkua tai paremminkin alkaa. Nyt keskittyi ja meni hyvin. Loppuun pallon tuomisesta naksuttelua.