Aloitetaan nyt pienen päivitys katkoksen jälkeen tärkeimmästä. Tänään käytiin Ventelällä Kankaanpäässä kuvauttamassa Elinan kehoituksesta selkäranka. Otin myös kyynärät ja lonkat uusintana.

Niska ja selkä olivat erittäin hyvät, lannerangan kohdalla oli muutamassa nikamassa havaittavissa lievähköä spondyloosia. Ventelän mukaan tämän ikäisellä koiralla ihan normaalia, eikä haittaa reenaamista eikä muutakaan elämää. Muutamassa nikamassa alaselässä oli pieni luupiikki, mitkä kuitenkin suurentuessaan painavat lihakseen eivät hermoon, koska sojottavat onneksi parempaan suuntaan. Niistäkään Ventelä ei ollut huolissaan, niitä oli hänen mielestään yllättävän vähän sakemanniksi ja kohta 6v koiraksi! Olisi voinut olla paljon enemmän ja pahemmissa paikoissa ja jos kuvauttaisin 10vuotiaana niitä olisi tullut paljon lisää. Muutenkin selkä oli erittäin hyvä sakemannin seläksi Tukittu Eli ne arkuudet mitä Elina havaitsi C3-jumissa, C7-TH1 jumissa ja L 4-5 tosi kipeät ovat lihasperäisiä.

Ilahduttavasti lonkat ja kyynärät olivat säilyneet muuttumattomina! Samalla kerralla laitettiin siru kun toi tatska on erittäin hankalasti havaittavissa!

Ja sitten sainkin Pialta soiton ilouutisesta Rimma on kantavana! Tänään varmistunut ultrassa! JIPIII!! Toivottavasti yksi pikkurimma tai pikkuroi löytäisi kotinsa meille! Nyt jännitetään sitä! Rimman pentublogi onkin mun noissa blogivinkeissä!

Sitten voinkin palata pikkusen taaksepäin...

Viime sunnuntaina oltiin Maaritin kanssa Vaivialla esineruutuilemassa. Leeville valmiit esineet, 3kpl lapsen villatumppu, meikkipussi pakkausmuovissaan ja nahkakännykotelo. Ensimmäinen esine ruudun vasemmalta aloittaessa oli niin, että Maarit palasi tuomasta esinettä, niin Leeville ehkä tuli mieleen, että sinne jäi jotain. Lähetys ihan männynkävyille! Teki 10m kaarteen ja huusin takaisin. NYT ottikin sitten tosissaan ihan suoraan 5kymppiin pienen hetken haisteli, nosti esineen huusin VAIN hyvä ja toi SUORAA JA NOPEASTI mulle!!! Ihan huippu suoritus Leeviltä! Norm. tiputtaa ainakin kerran ja hidastelee matkalla. Seuraavan esineen paikkaa en tiennytkään.

Taas suora lähetys nopea löytö ja JÄLLEEN suoraan mulle nopeasti, siis ihan huippua! Palkkaa ja se riitti meille oli niiiin hyvä!

Mentiin ottaan tottista vielä kentälle. Reenasin tasamaanoudon ok, Hyppynoudon matalalla esteellä siinä taisi olla jotain sähellystä palautuksen kanssa. Ilman palloa eteenmeno ekaa kertaa. Se laskikin esineruudun fiilikset.. Juoksi 10m hitaasti ja kaarsi Maaritin luo. Otin uudestaan ei tajunnut... Vietiin pallo ja johan läks! Hitsit... No samahan toistui Toijalan möllipkssa!

Siitä e tiedä jaksanko enään purkaa... No pääasia oli, että paikalla olo pysyi, vaikka nostikin useaan otteeseen päätään maasta, komensin myös kun siirsi päämaassa katseleen toista. Haluan että pää pysyy maassa ja mua kohti.

Uusi nurmi kenttä vaikutti, ja sitä nuuskuteltiin ja kun hermostuin taisi mennä taas sijaistoiminnaksi.. Mamma mää vaan haistelen älä oo kiukus Huuto Ja mähän kihisin. Seuraaminen oli Leeviksi sellaista mitä odotinkin ilman hihnaa. Väljyyntyi L-käännöksissä, mistä huomautin voimakkaasti. Parani hetkellisesti. Hlöryhmä meni ok koiralta, mutta mä sekosin mistä kiertelin.. siis harjoittelen ilman koiraa sitä. Jäävät oli hyviä ja Leeviksi nopeita. Myös luoksetulo kivan nopee. Tasamaa nouto hyvä! Täytyy opettaa se siirtymään edestä aina suoraan sivulle, nyt arpoo kiertääkö vaiko.. Hyppy nouto matalalla esteellä myös ok. Mutta sitten tulikin yllättävä murheenkryyni A!! Ei millään yli eikä takas! Onneks oli möllit, mutta sitä hinkattiin enkä saanut tehtyä sitä liikkeenä! Olin ihan äimän käkenä, koska Leevi on mennyt A:n yli omaksi huvikseenkin!!??

Eteenmeno oli yhtä kamala.. Nyt pallolla paljon toistoja.. Päivät vaan menee liian nopeesti.

Huomenna katsastaan Ylökkin isännöimien piirimestaruuskokeiden hakumaasto, kun menin hulluuksissani lupautumaan ratamestariksi. Leeville otan reenin. Hih mikäli se aamuks jo selviää krapulastaan Silmänisku