Tänään menimme maalle maalailemaan ylökkille pk-esteitä, mitkä siis meidän Mikko on askarrellut. Mäkin siis sain kannettua korteni kekoon Hymy Maalailun ohessa sitten Leevi sai touhuta omiaan ja syödä herkullista luuta.

Otin pihassa ensin noudon niin että sai lähteä ensin kun kapula vielä ilmassa, nopea vauhti kapulalle ja kääntyessä takaisin lelupalkka. (On tehnyt sellaista, että tykkääkin nykyään kapulasta itse kovasti ja tekee tosi ison banaanin ennen kun tuo sen mulle) Siksi nopea lelu palkka ettei ala edes ajattelemaan kaarretta! Toisella kertaa sai noutaa vasta kun kapula tippunut maahan. Odotti hyvin käskyn ja lähti tosi nopeesti. Nyt odotin hetken ennen pidempään ennen kuin takaisin tuodessa paljastin lelun ja sai käydä siihen kiinni! Palautus oli ihan suoraan, vaikkei lelua näkynytkään!

Seuraaminen oli taas sen sorttista lahnaamista etten edes jaksanut sitä sen enempää ottaa..

Jälkipellolle n. 200m vanhentui 0,5h. Nameja erittäin harvakseltaan lopussa keko. Tein alkuun vielä pienen janan. Lähetys janalle 5m. Jana oli nurmella ja vaihtui pelloksi. Meni hyvin janalle ja lähti muitta mutkitta oikeaan suuntaan oikealle! Ajoi jäljen hyvää vauhtia, olin tehnyt useita mutkia. Oli tarkka ja pysyi jäljellä muutaman kerran sivusta tuleva tuuli painoi koiraa jäljestämään sivussa. Lopussa rupesi todella väsymään, kuono nousi ylös maasta ja keskittyminen herpaantui, tiesin missä jälki kulki ja lähetin uudelleen jatkoi työskentelyä ja meni hyvin loppuun asti.