Torstaina oltiin Mutalassa tokottelemassa.

-Seuraaminen oli nyt jopa vähän ylitsepursuavaa, paikka ei pysynyt hyvin ja vähän puski eteen. Mutta asenne oli aivan mahtava!

-Paljon sivulletulo harjoituksia: takaa sivulletuloa, paikalla oik. kääntymistä (joka meni itseassa hyvin), oikealle sivusuunnassa liikkumista, ei vieläkään kovin hyvin käytä takapäätään..

-liikkeestä istumista namilla, nämä ihan ok, vähän sähläämistä ja hitautta istumisessa.

-Noudon pitoharj. ja pelkkää tuomista eteenistumaan, rohkenin kokeilemaan koko liikettä, pannasta pidin kiinni kun heitin, mutta sitten vaadin, viereen istumisen ja kontaktin ja vau hienosti haki ja toi luovutusasentoon! Irroitus on ollut Larssilla aina nopea. Jes siitä palkka!

-Luoksetuloa, auts törmää.. ollaan otettu eteenistumista suht. lyhyellä matkaa ja pidemmällä matkaa vauhteja.. No pari toistoa ja hiffasi homman ja tuli nätisti, mutta vauhdilla. Läheisen auton haukut saivat vähän korvia luimuun kun odotti käskyä

-merkki, (huokaus), matala merkki. Olen yrittänyt odottaa ihan sekunnin kun seisahtuu merkin taa.. juu-u nyt sekunti oli likaa ja oliskos nyt ollut maahanmeno? AI oliks tää kosketusalusta?? Mitä Hyrrä vai?? ai mä kokeilen jos toisin tän esineen ohjaajalle..  Täytyy ottaa isompi merkki vaihteeksi ja naksu..

Huippufiilis jäi! Meininki oli ehdottoman hyvää koko treenin ajan!

Tänään tehttiin pientä pihatokottelua

*Merkkiä, ongelma jatkuu..

*Nouto metskulla, aluksi pitoa, kerran tuominen eteen ja sitten samoin kun eilen nyt vain metallilla.. joka on paljon vielä kivempi kun puu.. ja nyt painoikin kapulan kanssa musta ohi! Huuto Päätin ottaa Jonten opin,, moitin moisesta käytöksestä ja tehtiin uusi. NYT huipusti suoraan miettimättä istumaan luovutusasentoon! On se aika kettu!!

*Tunnari, Mikko liikkeenohjaajana. Oma hieman muusta kasasta erilleen. Ekalla toi väärän ja toisella oikean! Otin vielä uudestaa ja taas toi ensin väärän (Oli vaihtanut oikean väärään).. huh aivot vaihtoon ja oman haistelua lisää