Torstaina huomasin syksyn tulleen kun treenit venähti ja Larssonin kanssa saatiin tehdä noutoa ja merkkiä hämärässä. Merkki on muuten parannettu, se on sikahyvä nyt (ainakin tämmöisen ei tokoa harrastaneen silmään) ja nouto! jihaa! Juoksenteluprobleema näyttäisi olevan pois pyyhitty Tukittu Nyt toko-ohjelmistoon aktiivisemmin kaket, jäävät ja paikallamakuu ryhmässä.

Perjantaina aloitin opinnot Huittisissa SAMKssa aikuisopintoina eli tietää verkkoläksyjä paljon ja pe/la lähipäiviä. No onneksi saan niin paljon hyväksilukuja ettei tarvi harrastamista vähentää Cool Si sais jäädä koulut Kieli ulkona

Illalla mentiin Maaritin kanssa tokotteleen Kilvakkalan stadionille. Ääh siitä ei jäänyt muuta mieleen kun, että liikkurin kanssa treenaaminen on jäänyt ihan pois ohjelmistosta, koska seuraaminen oli jotain ihan pelottavan huonoa, nytkö sen pilasin! Pälyili, jäi jälkeen oli matkalaukkuna vaikka tein muuta välissä ja seuraamista tarjoamisen kautta yms. vire ei noussut, mutta kun tehtiin merkki/luoksetulo oli intoa piukassa! VOIH! Mutta onneksi Lalli on taas ollut entisensä! Nyt täytyy vaan lisätä liikkurointia mukaan ettei hämäänny jatkossa siitä Yllättynyt

Lauantaina jälkipellolle, nyt vain Lalli mukana. 90asteen kulmia oli kolme ja pituutta kyllä jo lähemmäs 1000m, puoli tuntia vanha, nami vain joskus sitten kulman jälkeen. Nyt rytmitin muuten pitkää jälkeä namirasioilla 4kpl, toimi ihan kivasti. Vauhtiahan siinä oli ja lopussa hukkasi jälkeä (plus mulla ei ollut hajua missä on), mutta kyllä me loppukipolle jäljennettiin! Mutta vauhdista huolimatta oli tarkka esim. kulmissa. Nyt vaan keppitreeniä ja kunnon jälkeä methään!

Sunnuntaina mä pääsin shoppaileen ja pojat vain lenkille.

Tänään kummankin koiran kanssa kunnon lenkit erikseen Hymy Ja Lallin kanssa pihatokotteluita, jääviä, luoksetuloa ja vähän eteenmenon alkeita, meillä oli ihan älyhubaa ja Lalli halusi ehdotttomasti tunkea leluja mulle reviteltäksi! Tooki myös sai niiden kanssa pihassa painattaa!