Viikonlopuksi suuntasimme Vantaan Korsoon. Perjantaina Leevi sai jäädä talon vahdiksi ja me muut suuntasimme Suomenlinnaa ihmettelemään. Leevi kotiutuikin hyvin Joonaksen anoppilaan (omakotitalo).

Illalla kävimme porukalla pitkällä lenkillä läheisellä pururadalla. Lenkkimme keskeytyi kun puskista hyppäsi nuori nahkacollie! Leevi aluksi pörisi sille, mutta kun collie (joka paljastui Jerryksi) oli niin leikkisä ja sosiaalinen, että ei ottanut Leevin puhinoista itseensä vaan tuli uudestaan leikkimään. Omistajaa siis ei näkynyt. Annoin sitten Leevin haistella ja muutamaan otteeseen näki kun niskavillat nousi ja pyrskähti, mutta loppu viimein halusi mennä haisteleen ja jopa yritti leikkiä! Jee olin sika tyytyväinen epäsosiaaliseen koiraani Nauru Collie oli kaikenhuipuksi uros! Rupesimme huutelemaan isoon ääneen irtonaista koiraan ja pian paikalle pyyhälsi nainen viiden muun collien kanssa!! Kiitteli nappasi koiran kiiinni ja häipyi. Nyt Leevikään ei sanonut mitään oli niin monta samanlaista näköpiirissä Hymy Olin tosi mielissäni tähän tilanteeseen, osaa se Leevikin loppuviimein käyttäytyä, eikä ainakaan ollut tappomielellä.. Hyvä kokemus Leeville!

Lauantaina lähdettiinkin merelle veneilemään, Leevi sai jäädä taas talonvahdiksi, koska ei vedestä pidä ja veneeseen ei tule! Oli kyllä paahteinen päivä, vaikkei sitä merellä huomannutkaan.