Ihanaa kun tuli pakkasta, ei kuratassua! Mutta äärimmäisen liukasta asfaltilla! Olen ikävä ihminen, koska toivon, että lämpöiset lumettomat jatkuisivat vielä edes viikon.. Saisin tehtyä ennen talvea ainakin pari jälkeä pennulle muhimaan mieleen ja Leeville kans Tukittu Toisaalta sääästää aikaa ja vaivaa kun ei tarvii olla pyyhearmeijaa eteisessä ja imuriakin tarvii käyttää entistä vähemmän!

Leevin kanssa lenkillä ja omassa pihassa sivulle tuloa ja kontaktia, tosi pätevä! Nyt olin tarkka mitkä sivulle tulot hyväksyin.  Tehtiin pienenevää ympyrää vasemmalle ja hyvin käytti takapäätään minikierroksessa missä pyörittiin melkein vaan ympäri.

Kokeilin myös peruuttamisesta maahan, ja istumista. Kaukoja siis ajatellen. Hetken meni ennen kun Lepa hiffas mistä on kyse, mutta ei oo tyhmä rupes aika nopsaan meneen maahan ilman eteenpäin tulemista, sekin oli hyvä harjoitus!

Otettiin vielä lyhyellä matkaa eteentuloja OLI ihan sika nopee. Yl. näissä harjoituksissa ei viitsi olla näpsäkkänä, mutta nyt sai täyden 10! Palkkana toimi hyvin iso pallo.

Loppuun kunnon taistelut, leeville voitto, lyhyellä hihnaa kehua ja juoksutusta, jonka jälkeen rauha vaihe, piti lelusta hyvin kiinni hetken ja sitten tiputti. Leevin saalisketjunvahvin lenkki on varmaan se kuljetus vaihe..

Tiistai hallille ei ehditty kun piti tulla maalaushommiin. Jos vaikka saatais toi eteinen johki malliin ennen perjataita!