Lauantaina 8.8 oltiin Hannan kanssa Vaivialla esineruutuilemassa. Otettin 3krt nostatus harjoitus kuten Maaritin kanssa. Tiputin näköetäisyydelle esineen ja pinkasin 50m käskyn jälkeen Hanna vielä vähän antoi Leevin patoa kun ei heti päästänytkään. Nämä tuli nopeasti. Nyt vaan kun on kyse nostatusharjoituksesta myös palkan pitäis olla super! Otettiin viimeinen niin, että Hanna jättikin esineen takakulmaan ja tuli meidän luo. Leevi haki esineen, mutta viim. 10 hidasti, tiputtu ja rupes touhuamaan omiaan.. ts. suorastaan oli ihan se kansainvälinen merkki pystyssä! No nythän tehään töitä, mutta ihan pipariks meni.. Sainkun sainkin tuomaan sen, mutta todellakaan en tyytyväinen ollut.

Mentiin sitten kentälle. Muuta en voi todeta kun, että täytyy tolla yksinkertaisuudelle ja matalavireiselle suunnitella reeni hyvin etukäteen, montako toistoa ja kuinka kauan mitäkin liikettä tai osaa jne, ettei tule sitä luppoaikaa! Tässä oon taas vähän lipsunut!

Sunnuntaina mentiin iltasella Lohjalle ottaan esineitä ja nyt Leevi taas näytti parastaan! Otettiin 1 nostatus, jonka jälkeen Sanna jätti yhden esineen matkalle. Mutta alueella olikin kaksi esinettä (oli jäänyt 1 Mikin esine ruutuun). Lähetys etsimään esinettä, työskenteli hyvin, välillä ajautui pois alueelta ja nopeasti löysi ja toi suoraa päätä!! Tässä huomattiin että oho eihän sun tän näköistä pitänyt löytää! Ei mitään kun koira hakemaan toisenkin, joka myös löytyi nopsasti ja tuotiin suoraan nopeasti luovutusasentoon!! Hyvä Lepsu!! Nauru

Eilen kävin Vaivian kentällä ottamassa tottista, harmikseni siellä ei ollut muita.. No ei saatu häiriöö, mutta muuten oli hyvä reeni!

Jessican neuvojen mukaan aloitin 30askeleen seuraamisella, joka menikin yllättäen hyvin! Hirmu palkka lopussa, palkkaantui leikistä.

sitten luoksetulo istumisesta. Tuli hyvää vauhtia, matka oli noin 30askelta ja hyvin suoraan eteen vähän annoin käsiapua, kun on vielä ajoittain epävarma, pyysin vielä sivulle ja suoritti hyvin!

Mun mielestä Jessican koulutuksessakin olisi tarvinnut jo pilkkoa hyppynoutoa osiin, koska noudonkin oon palastellut, mutta höhlä kuunteliin viisaampaani Silmänisku

Otin nyt ensin pelkän vinoesteen. Sitten jätin Leeville kapulan suuhun ja kipitin toiselle puolelle, koputin esteen päältä ja APUA toi sen yli oikein!! Lelu lensi! Otin vielä toisen toiston mikä yhtä hyvä! ja kolmannella kertaa jätin kapulan Leevin ja esteen väliin ja taas toi!! Oli kyllä mahtava tunne! Hyvät jäähdyttely lenkit.