Ja eihän se sunnuntai vain hakuun jäänyt, ensin Kyröskosken kentälle Hannojen kanssa tottisteleen. Ei jäänyt hyvä viilis.. Kokeilin ilman lelua kädessä ja Lalli ei ollut ikinä sellaisesta seuraamisesta kuullutkaan... Jäi istua tönöttämään kun lähdin liikkeelle, lelu nyrkissä seuraa kyllä hienosti! Jaa sitten päästiin noutoon, ensin metallilla, ei irroita, puu ei irroita, namille kyllä mutta silloinkin vasta kun on suhauttanut mun ohi ja palaa mun luo.. Nyt täytyy ottaa pitoreenit kehiin kotona! Ehkä irroitus sisäistetään siinä samalla :( Vielä hyppyä, matalaa paria lautaa hyppäsi ok, mutta korkeuden lisääntyessä kiersi ja kiersi ja kiersi, no eipä se vakavaa ole, todella vähän reenattu ja asioiden kiertämistä kylläkin ja se on larssin mielestä huippu lystiä!

Hieman pahantuulisena hakureeneihin, kyllä se mieli lepää maastoreeneissä!! Kaiken lisäksi Lallilla meni mainiosti! 4 hajuhakua, lähetys keskilinjalta, eka haistoi tosi hyvin, meni suoraan ukolle. Toinen oli hankalammassa maastossa, mutta meni suoraan! KOLMAS meni aivan tikkusuoraan!!! ja tietty se viimeinen oli pakko ottaa.. korkeaan ylämäkeen, joten olisi pitänyt lähettää lyhyemmältä matkaa, mutta tässä hetken juoksenteli ennen kun Pian bongasi. Aivan sairaan loistava tunne jäi! Pia antoi seuraamiseen vinkkinä jättää taskusta ihan vähän lelun narua näkyviin, helppo ja nopea häivyttää pois. Kokeiltiin heti maanantai aamulla vinkkiä ja toimi loistavasti! Otin mukaan vielä tarjoamisen, narupallosta pikkusen narua pilkottaan taskusta ja lähdin vain kävelemään niin Lalli itsenäisesti tuli mukaan seuraten!! Vauu, siitä palkka otin ainakin 4 toistoa noin 5-7 askelta ja kaikki meni tosi hyvin. 

maanantai oli vapaapäivä Agirotu-palaverin ansiosta, onneksi Mikko otti Lallin maalle remppahommiin mukaan, oli saanut montatuntia olla ihan irti Hymy

By the way! Jollet ole ilmoittautunut  vielä talkoilemaan ensikesänä olevaan Agirotu2010-tapahtumaan Teivossa 2-4.7.2010 nyt on aika ilmoittautua megatahtumaan mukaan talkoilun merkeissä! Ylökkin jäsen ei tarvitse olla, ei tarvitse osata agilityä (hommaa löytyy laidasta laitaan), ja riittää pienikin apu! Vuonna 2008 olin mukana talkoilemassa ja kivat muistot jäivät!Vielä kaivataan talkoolaisia mukaan! Saa hyvät talkooevästykset ja talkoopaidan! Paikalle on tulossa myös liuta (yli 10 eri myyntikojua) alan myyjiä! Katso lisätiedot ilmoittautumisesta Pia Pursiaiselle ylökkin nettisivujen etusivulta.