Lauantaina käytiin Lallin kanssa lenkillä vatulan harjussa, lenkki olikin oletettua lyhyempi kun sain inspiraation hölkätä! No samalla reissulla en malttanut olla menemättä kentälle treenaan. sivulle tuloja ja merkkiä. OK. Merkin kanssa alkuun pientä säätöä, mutta saatiin onnistuminen. Loppuun hyppyä, aluksi olin hölmö kun lelu kädessä "piilossa" yritin hypyyttää.. No Lallihan kiersi lelun vaikutuksesta. Sitten viisastuneena heitin lelun kauas hypyn yli ja tadaa Lalli hyppäsi ja hyppäsi vielä takaisinkin lelu suussa! Tästähän riemu repesi! Huippua! Lallista hyppääminen on sika hauskaa kun alkuun silloin se kielsi ja kiersi Hymy

Illalla oltiinkin Mikon serkun ja mun kampaajan liikkeen 20v-pirskeissä! Ilta alkoi liikkeen uudistuneen ilmeen ihailulla ja Sassoon kouluttajan hiusvinkeillä, ilta jatkui hyvällä ruualla ja ihan pissat housuun laittavalla stand-up-komiikko Niko Kivelän esiintymisellä! Voin lämpimästi suositella!

Aamulla reipaana hakutreeneihin Lohjan montulle. Leevi pääsi tallaushommiin, tosin sitä taisi harmittaa kun ulisi kuin susikoira ikään autossa kun muut pääsi ukkoja etsimään Otsan rypistys Lalli oli viimeisenä vuorossa hajuhakuineen. 4 hajuhakua ja kaikki meni ihan nappiin! Se on vaan tosi pätevä ja ihana kun menee niiiin suoraan, heh odotetaas sitä kun hajun hakemisesta luovutaan niin taitaa loppua suoruus, mutta nyt pinkaisee täysillä todella suoraa reittiä maalimiehelle. Eka pistokin taisi olla 6om ja ennen maalimiestä hajustettu avoinainen piilo, täysiä ohi maalimiehelle! Huippua! Nyt Lalli vain tuntui olevan silleen hohhoijaa kun helppoa palataas jo kiireen vilkkaa keskilinjalle et voin  etsiä sen ukon. Taitaa ruveta hajuhaut oleen helppoa kauraa. Täytyy miettiä vaikeutusta, esim. hakemalla hajun 2. maalimieheltä ja sitten ykköseltä. Jäisi 2sta mielikuva. Tämä varmaan ensi treeneissä. Kiitos mahtavalle hakuporukalle! Oli kiva kun oli vieraita maalimiehiä!