Ennen vuoden vaihdetta käytiin vielä ti-hallitottiksissa. Lallin kanssa leikkiä tai paremminkin sen yrittämistä.. Lalli juosta viipottaa imuroimassa hallin mattoa kuin luonnonlahjakkuus jälkikoira.. Lyhyet leikkihetket onnistuvat kotona huisin hienosti, mutta muualla tuppaa kiinnostamaan ihmiset, hajut, koirat.. kaikki muu kun minä ja lelu.. Aika epätoivoinen olo kun muut sisarukset leikkii vaikka junan suhahtaessa ohi.. Namin kanssa homma muuttuukin totaalisesti, silloin mua ei jätetä!

Uusi vuosi vastaanotettiin Keuruulla pienen kaveriporukan kesken. Lepatus nautiskeli kun sai olla irti all the time ja Lalli nautiskeli koko aikaisesta huomiosta milloin sylissä milloin sitä leikitettiin vuorotellen. Ulkonakin yritettiin vähän käydä takki päällä -20.. Minä katselin kavereiden rakettitouhuja ikkunasta (ampuivat n. 100m mökistä) ja Lalli nukkui kun tukki. Aiemmin kun oli hereillä leikitin sitä poikien mennessä ampuun ekat paukut, eikä pentu käytännössä huomannut pamahduksia. Muita paukkeita ei siellä metsän keskellä kuulunutkaan Silmänisku Viikottaiset ampumiset on varmasti auttaneet asiaan.

Lauantaina kun lähdettiin kotiin kiusasin ennen lähtöä ystäviämme hakureenillä Nauru Muut taisi vielä nukkua, joten Joonas meni Leeville oik. etukulma. Lähetin ensin vas. etukulman tyhjänä. Alue oli tallaamaton, joten Lepa oli sitä mieltä ettei hangessa kannata 10 m enempää.. mutta en hyväksynyt vaan uusi yritys ja siihen olin tyytyväinen. Joonaksella hyvät haukut. Löytyi ihan rannasta, Mikko viimeisenä ukkona vasemmalla. Mikko haukuttikin pitkään ja hyvin leevi omaansa ilmaisi Nauru Mikko ei ole leeville ollut mmiehenä. Siihen täytyi lopettaa kylmän takia.  Lallikin pääsi etsimään Joonaksen, mutta siitä ei nyt tullut mitään kun oli täysin tyyntä.. Honasi maalimiehen ihan parin m päästä, tokikin oli iloinen löydöksestään!

Sunnuntaina mentiin Meirän Hallile reenaan. Taas Lallin kanssa leikitystä parissakin sessiossa, välillä innostuu.. Ollaan tehty paljon kahden lelun leikkiä, joten nyt kokeillaan jos rauhotetaan leikki yhteen leluun mihin keskittyä. Vinku innosti. Tietty lisäksi seuraamista, sivulle tuloa ja luoksetuloa namilla. Lepatuskin mukana hengaamassa, jotain pientä ja hölmöä touhuttiin..

Nyt ollaan kyläilty ja saa hyvällä omalla tunnolla taas unohtaa kyläreissut ja keskittyä koirahommiin. Huomenna Loppiaisena päästään tapaan sisarukset!! I-pennut treffaa ekoilla virallisilla treffeillä meidän hallilla ja samalla on Tampereen T-koirien reenipäivä. Sitä innolla odottaen, niin ettei uni meinaa tulla.