Tottista tiistaina Viitapuistossa ja keskiviikkona kotona Hymy

Eilen Viitapuistossa sadesta ja myrkystä huolimatta tokottelua. Ei paljon ole kyseisessä olosuhteessa päässyt treenaamaan, mutta reaktio oli vain seuraamisessa silmien räpyttelyä Hymy otettiin kahdenlaista merkkiä, Riitta käski kokeilemaan kauempaa lähetystä ettei kerkiä alkaan säheltään. Ja kauempaa menikin hyvin, ei alkanut lyömään tassulla matalaa merkkiä! Jee! Muutenkin hyvät merkit! Sivulle tuloja, joissa varasti! Tähän huomio! Sivulla olessa peruuttamista.

Noudon tuominen, hyvin! Ja koko nouto superisti!! Huh Lalli on tajunnut NOUDON idean, noudetaan ja tuodaan ohjaalle.. Olikin virhe ottaa tunnari seuraavaksi.. Toi järjestään kapuloita heti kun vain näki niitä.. Otettiin vain oman etsimistä, joka meni loistavasti.. Jaahas tunnari mietintä myssyyn, ei toimi ainakaan näin, että oma piilossa muiden joukossa..

Tänään kotipihassa tottista kun en päässyt paimennushommiin. Merkkiä leikkinä niin, että kaukana vastakkain kaksi merkkiä. Minä ja koira keskellä ja lähettelin vuoron perään molemmille merkeille. Nyt meni ihan superisti!! Pitkä matka ja vau Lalli jäi seisomaan ja odottamaan kun säntäsin palkkaamaan! Yleensä seisahtuu sekunnin sadaksi osaksi, eikä odota ollenkan paikallaan, edistystä! Lisäksi sivulletuloja, nyt olin tarkkana varastamisen kanssa. Seuraamista, joka jälleen vaan niin sairaan hyvää! Toivottavasti säilyisi noin hyvä vireisenä ja tasapainoisena, kun ei paina yhtään ja paikka säilyy hyvin!

Loppuun vielä kiertämisen kautta luoksetulo eteenistumaan asti, aluksi en auttanut ja törmäsi (kiertämisen kauttta yleensä vauhtina!), mutta toisella jo paremmin, kolmannella hyvin! neljännen otin läpijuoksuna.

Pitkälle lenkille vielä vatulan metsään.. ja siellä törmättiin inhaan ystäväämme hirvikärpäseen tai no pariinkin, syksy on saapunut!