Sunnuntaina illalla sain lauantai-illan aiheuttaneen pahan olon paraneen Tukittu ja lähdin reenaan Maaritin kans Vatulaan. Tein ensin noin 100m jäljen vanheneen tottiksen ajaksi, kiva kangametsä, useampi loivakulma. Leevi ajoikin sen hyvin, pysyi hyvin askelilla, mutta vauhti oli välillä piikkusen liian luja.. Alussa 5m jana, on lähtenyt aina oikeaan suuntaan! (Ei sais sanoo Huuto) Mutta hokasin siinä, että oon tehnyt usein jäljen oikealle kääntyväksi! Nyt ensi kerralla testi, ettei aina käännyt oikealle?? Lopussa piilossa loppukippo. Leevi tuntuu tarviivan sen, koska muuten ei oikeen hokaa et tää oli nyt tässä! Jatkaa nuuskutusta vaikka kuinka!

Leevin kanssa otettiin paikalla olo, Maaritin ja Simon toimiessa häirikköinä Nauru

Hyvin menikin, nosti vain kerran päänsä, mutta oli tosi rauhallinen. Ilman hihnaa, pitkäseuraaminen ja jäävät, HYVÄT! Kun simo sitten meni autoon otin vielä puolen korkuisella pystyesteellä noudon palautusta! Hyvin meni!

Sain vielä höntsäillä Maaritin IHANAN Rillin kanssa, Maarit kyllä oli sitä mieltä että olisi pitänyt nimetä Niitiksi Nauru Mitä ihmettä se leikki niin kivasti mun kans Silmänisku On se ihana kun saa alkaa reenaan asioita ihan nollasta! Tahtoo todella pennun. Leevi on tähän touhuun jo vähän vanha ja väsynyt Viaton

Maanantaina paikallamakuu Viitapuistossa, myös seuraamisia ja luoksetuloja.. Taas nostatin pentukuumetta tapaamalla Maaritin... ja pennun!

Tänään piti mennä reenaan EK-juttuja, mutta mä olin todella niin rätti työpäivän jälkeen, joka oli tosi stressaavan kiireinen! Hulluja ihmiset jotka haaveilee pankkiurasta! Siisti sisätyö.. PAH!!

Hih ja tänään oli soittoaika Kyröskoskelle Hakukokeeseen, siellä siis tulikokeemme!! Samalla sanoin tulevamme seuraavalla viikolla Tokoalokkaaseen! Hullu kun mikä!