Pitkä seuraaminen naksutellen. Leevi oli ihan sikahyvä! Ensin hihnassa jos on väljä. Ei tarvinnut huomauttaa, joten otin ilman hihnaa. Vauvaseuraamiset on tuottanut tulosta! Oli Leevin tasoon nähden ihan huippua! Olisin innostunut tekemään sitä vaikka kuinka, mutta otin vielä kisamaisesti liikkeestä istumisen ja maahanmenon, josta luoksetulo. Seuraamisosuudet edelleen hienosti, istuminen ja maahanmeno nopeat. Mutta luoksetulo suoraan sivulle. Paljon on reenattu lyhyellä matkaa eteenistumista, mutta näköjään pitkällä matkaa ehtii sellaiset toistot unohtamaan. Täytyy antaa lisäkäsky Leevin tullessa kaukaa kohti ja tehdä toistoja.

Otin vielä muutaman kerran  noutokapulan tuomista. Eli jätin kapulan koiran ja itseni väliin. Ihan hyvät tuonnit.Tällä aikaa Maarit vei punaisen pallon eteenmenoon. Leevi sai nähdä kun Maarit tiputti pallon. Kun lähti tulemaan pois tein toiseen suuntaan seuraamista, joka oli tosi keskittynyttä! Aiemmin ei seuraaminen ole onnistunut kun on ollut kiire pallolle, mutta nyt kun käännytttiin malttoi hienosti seurata eteenmeno suuntaan! Käsky ihan sairaanhyvä vauhti, lopussa hukkasi suunnan ja etsiskeli palloa, mutta tässä vaiheessa olisin jo uskaltanut huutaa maahanmenonkin! SUPER LEEVI!

Simo tuli välillä kentälle, Leevi autoon. Leevillä vielä paikallaolo, Simo oli sen verran väsähtänyt, että Maarit sai yksin toimia häiriönä Kieli ulkona Hihkui, vihelteli ja huuteli Tänneä.

Hyvin pysyi Nauru Kerran jouduin huutamaan Lepo kun pää nousi jalkojen välistä. Kävin juoksemassa kentän ympäri, jotta lihakset vähän lämpiäis koiran nimittäinSilmänisku Ilma oli hyytävä ja aina meidän vuorolla rupesi vettä tulemaan!

Otettiin vielä jumpan ja toiston kannalta puolenmetrin hyppyä. Maarit palkkasi toisella puolella. Useita toistoja otettiin kun este oli matala. Halusin saada Leevin itse hokaamaan liikkeen edestakaisin. Ja muutaman viimeisen tulikin itse takaisin hyppäämällä. Rohkaisuksi tarvitsi kehun. Kävi itsekseen kiipeämässä A:nkin Nauru Leevin kohdalla mahtavaa oma-aloitteisuutta!