SM-viikonlopun jännityksestä on selvitty. Oli kyllä mahtava reissu. Tupla oli toisinaan hieman hankala hoidettava, mutta niin ihana. Ei vaan mun kanssa oli kuin enkeli ja Pian kanssa roikkui lahkeessa yhtämittaa Viaton

Tuhannesti Onnea Hannalle ja Veetille haun kullasta!! On siitä pilkun viilaamisesta metsässä ja piilojen suunnittelusta todellista hyötyä! On ne uskomattoman hieno parivaljakko! Peukut pystyssä myös NOMmeja odotellessa, vaikkei Hanna ja Veeti onnella ratsastakaan!!

Käytiin Maaritin kanssa eilen katsomassa Belgeleen kennelin tervu-pentuja. Oli ne ihania! Onneksi on itsehillintää kun kasvattaja kysyi montako laitetaan mukaan Nauru Juuri ja juuri kykenin sanomaan ettei ainakaan mulle ainuttakaan..


Tänään hakua tulotiellä kera Anne ja Anu.

Leeville eka vasemmalle Hei-huudolla. Näitä en ole koskaan ottanut ja sain päähäni kokeilla jos toisi motivaatiota.. Ja toihan se!! Erittäi innostunut Leevi ampaisi maalimiehelle. Ja löysi, ilmaisi hyvin. Anu oli oikealla maakuopassa. Kävimme saattamassa maalimiehen seuraavalle piilolle. Sitten oikealla taas Hei-huuto. Hyvä! Kolmas ukko umpparissa, palkka heti haukusta KUN ei koske piiloon. No ei koskenut ollenkaan! Hyvä! Vielä neljäs Hei-huudon kanssa ja taas Leevi ampaisi maalimiehelle. Nyt Annella oli palkan lisäksi nakkeja, ettei lopu kesken ja jätä maalimiestä mun pungertaessa paikalle, toimi hyvin! Noilla Hei-huudoilla saan varmaan moottorin uudellleen käyntiin kun alkaa väsy painaan esim. tyhjien jälkeen.

Ventelälle on aika varattuna ke 9.9 selkä, lonkat ja kyynärät. Enemmän mua huolestuttaa löysät ranteet, joista Elina oli huolissaan hyppyjen kanssa. '

Aion nyt reenata tavoitteena 20.9 hakukoe Kyröskoskella. Perun sit osallistumisen riippuen Ventelän tuomiosta.