Hakuiltiin tänään Sääksjärvellä. Kuusi koirakkoa, joten aikaakin tiesi jo etukäteen menevän!

1. Leeville oikeaan etukulmaan umppariin valmis-ukko. Hyvä löytö, Iikka haukutti pitkään ja hyvin. Olisin varmaan kerinnyt piilolle asti koiran haukkuessa, mutta keskilinjalta läht kesti hieman kun oli juttu kesken Tukittu Ei ollut tunkeutunut piiloon. Eli on tainnut talven piilon ilmaisu reenit auttaa!

2.vas.etukulma tyhjä. Pisto oli hyvä, eteenpäin menevä, mutta olisi saanut olla syvempi.

3. oikealle tyhjä. Tämä oli super hyvä! Siitä palkka multa!

4. vasemmalla valmis ukko. Eikä millään mennyt tarpeeksi syvälle! Lähetin ainakin viisi kertaa joista useammalla kääntyi 20m-30m ensin aluetta eteenpäin. Huusin sen pois ja kun alue eteenpäin ei emännälle käynyt Leevi kokeilli pariin kertaan taakse päin (tässä kohtaa olin jo kihissyt kiukkua, mutta suht.hyvin piti hermot). Ärsyttää vaan kun nyt jouduin taas paljon huutaan sitä pois kun pisto oli mitä sattu!! Huuto Lopulta lähti ottamaan syvyyttä (olin itsekin jo tullut alueelle lähettämään). Löysi ja ilmaisu oli hyvä! Vähän tuli katkoksia kun kuuli että lähestyn, mutta jatkoi haukkumista. Anne palkkasi ihan just kun olin piilolla.

5. Oikealla valmis ukko. Lähetyksessä ongelmia. Ei edennyt kuin 20m ja alkoi haistelemaan ja pyörimään. Pyöri ja pyöri ihan kuin olisi ollut p-hätä! Mutta ei ainakaan mitään tehnyt. Joten rauhallisesti uudestaan. Jolloin lähtkin hyvin ja mm löytyi.

6.Vielä vasempaan tyhjä, mikä eteenpäin työskentelyä, mutta väsähtäneenä ei viitsinyt enään ottaa syvyyttä, joten kävi noin 30m.

7. Oikea valmis. Josta ukko löytyikin nopeasti. Taas tuli hyvät haukut. Tähän viimeiseeen olin erityisen tyytyväinen. Pisto oli suora ja nopea löytö, hyvä ilmaisu! Jäi hyvä mieli reeneist molemmille.

 

Tänään pääseekin ihastelemaan Sinan (Tending Bluey) 4vkon ikäisiä suloisuuksia!!