Hannan kanssa piiitkästä aikaa nähtiin ja pidettiinkin hyvät tokosessiot uuden vuoden päivänä. Mainiota oli, toivottavasti kohta uudelleen!

-Hanna käskytti aloluokan liikkeet (ei hyppyä), muuten jees, mutta valmistelevassa osuudessa ei kunnon kontaktissa ja usein katsoi liikkuri-Hannaa, otettiinkin muutama "Onko valmista"-häiriöSilmänisku Toinen mikä ei ota sujuakseen on täyskäännös.. treeniä treeniä.. tekniikka on meillä siinä vielä ihan hukassa.Piti ottaa palkatta, mutta seuraamissession jälkeen L omatoimisesti nappasi taskustani pilkoittaneen lelun Pusu No Lallilta toisaalta vain positiivista, muuten vasta lopuksi kunnon palkka=lelu, sitä ennen kehumiset.

-ruutua alustalla, hakeutuu usein oik. takamerkin taakse (hakee sillä merkkiä), alusta on tähän nyt kuurina.

-Tunnari, Hanna vei kasalle väärät ja mä kävin piilottamassa niiden viereen hankeen oman. Kauan haisteli (++haisteli väärätkin ja totesi, että missäs se oma++) ja toi oman!

Lallin seuraavalla kierroksella pääsimme rullailmaisussa seuraavaan askeleeseen eli rullan tuonti maalimieheltä ohjaajalle. Ensin muutama perinteinen näyttö, sitten Hanna antoi rullan Lallille ja voi että oli vaikea tajuta, että mulle rulla pitää tuoda, Lalli tuijotti iloisesti rulla suussa Hannaa Pusu Ääni ei tässä hyvä apu, ettei koira opi metsässä ottamaan rullaa reagoimalla mun ääneen. Kädellä reiteen taputus ei oikein auttanut, mutta sitten kun liikuin niin L hiffasi homman. Otettiin muutamia toistoja ja alkoihan se sujumaan! Nyt oli tosi lyhyt matka. Tästä se lähtee Nauru (Mikko joutuikin heti seuraavana päivänä maalimieheksi, aluksi joutui taas muistuttamaan ja kepoa joutui ohjeistamaan, että rullaa ei anneta molemmista päistä kiinnipitäen kuten noutokapulaa, koska Lalli selvästi yritti luovuttaa rullaa Mikolle, mutta alun takertelun jälkeen ok)

Lenkille vielä Hannan ja poikien kanssa.

Seuraavana päivänä taisin harpata tunnarin kanssa liian ison askeleen, kun testasin onnistuuko jo oma näkyvillä muiden seassa.. Toi kaksi kertaa väärän ja selvästi lannistui jo kun en hyväksynyt, josta aiheutui keskittymättömyys mutta onneksi toi oikean kolmannella kertaa.... Vein oman vielä kerran väärien sekaan, mutta nyt vähän piilotettuna (oma ei vielä monestikaan muiden seassa ollut).