Loppiaisen kunniaksi pakkanen laski ja Längelmäellä oli kasvattajan treenipäivä. Ruoka oli hyvää ja seura parempaa!

Lallille olin suunnitellut ekalle sessiolle alo-kokeenomaisen treenin, jossa saatais vieras paikka, liikkuri ja jännitysmomentti Kieli ulkona Aamulla väkeä oli vähemmän ja ei nyt niin hirveästi jännittänyt, mutta siis palkkaamattomuus treeni.

-Seuraamiset meni loistavasti (täyskäännös haparoi tietenkin),-

-liik. maahan meno tosi nopea ja hyvä.

-Luoksetulossa säädettiin, muuten ok, mutta eteenistuessa siirtyi sivulle liikkurin käskystä. Sitten kun uusittiin lähti luokse liikkurin käskystä Päättämätön No saatiinhan onnistuminen, mutta tiedetään mitä treenataan! Hokasin kun otettiin pari kertaa istumaan jättö, kaksi kertaa käsky ja vasta sitten luokse niin voisihan sitä käydä sinne istumaan palkkaamassa!! Aina ei ajatus kulje..

- Seisomisessa alkoikin säätäminen, aina vain meni maahan heti ja nopeasti.. Namilla sain autettua

- Hypyssä ensin kiersi, kun oli jotain ihme häslinkiä. Sitten hyvin, mutta liikkurin luullessa mun itse palkkaavan kun odotin että saan siirtyä koiran luo, Lalli hyppäsi takaisin. No uusinta ja meni ihan nappiin, Loppuun vasta kunnon lelu palkka.

- Aikaa ollessa tehtiin alustalla ruutua.

Ennen seuraavaa otettiin paikallaolot. Lallilla meni itseasiassa hyvin. Istumisessa kerran valui maahan, mutta kun kävin kertomassa että nyt muutes pitikin istua niin ei lannistunut vaan istui hyvin loppuun asti Hymy Maahanmeno hyvin, kävin kerran piilossa, mutta L silloin haisteli, johon puutuin. Mutta tyytyväinen olen että nyt säilyi asento hyvänä, muutaman kerran laski päätään alas.

Kakkosessiolla otettiin noutoa ja sitä seisomista.

-Eka nouto kokonaisena, meinasi kapulan kanssa kiertää suoraan sivulle.... ?? Sitten otin kapulan nostoja. Lallilla on ollut löysä ote, joten sitä ollaan treenattu ahkerasti ja nythän sitten todella piti varmasti kapulasta, mutta ei sitten päästänyt irti! AAh on tää niin tasapainottelua. On nimittäin päästänyt kaikesta ja välittömästi nätisti irti.. No Hanna teki sellaisen huomion, että leikkiessäni tänään (joku miellehäiriö), pyysin irroittamaan, mutta jatkoinkin itse kiskomista!! Tukittu No juu-u.. Lelulla sitten saatiin irroitusta aikaiseksi.

-Riitan opastuksella palattiin seisomisessa palloon. Alkuun aina lävähti maahan.. Pallolla rupes pelittään tosi hyvin! Täytyy ottaa seisomiseen pallohommat virittelyksi ja odotusarvo tennispalloon. Saatiin onnistumisia.

- Ruutu vielä kahteen kertaan alustalla (Nyt ruutu oli rakennettu "yleisön" eteen) + sivussa otin kaukoja

Lallilla oli aika vauhti päällä ja muutamaan otteeseen meinasi tuskastua kun ei heti tullut hillumasta lelunsa kanssa..

Mainiota oli nähdä kaikkia, muutaman neuvonkin ja tsemityksen sain tunnariin ja suunnittelin myös tekeväni kapulan pitotreeniä kahden läheltä kierrätyksen avulla. Se juuri on parasta noissa päivissä kun saa hirveen treeni-innon päälle ja porukka kannustaa! Lisäksi pääsi iihania penneleitä rapsuttelemaan ja paijaamaan Pusu