Lauantai aamuna suunnattiin Mutalaan Hannojen x 3 kanssa. Olin paikalla jo hyvissä ajoin, lenkitin Leevin ja aloitin.

Pitkäseuraaminen: Leevin tasoon nähden kontaktissa kivasti! Melkein kun katse tippui niin nosti takaisin. Paikka myös tiivis, lopussa saalispalkka.

Vas. kääntymisiä: ihan mukavasti.

Liikkeestä istuminen: loistavasti!

Liikkeestä maahanmeno: isti kahteen kertaan ja kolmannella kerralla maahanmeno.

Hain autolta kapulan ja jätin Leevin maahan, nosti katsee koska olin sivulla, taisin kolme kertaa käydä komentamassa uudelleen pään maahan, ja jätin sitten "nokan eteen" pari namia. Nyt pysyi kuono maassa Nauru

Vauhtinouto; Nopea kapulalle meno, hyvä nosto ja heti vauhtiin päästyään lelupalkka. No tietty tein vielä uudelleen ja sit olikin hidasta ja muuta sähläystä.. Täytyy muistaa lopettaa hyvään.

Leevillä kaikenkaikkiaan alkaa toi leikki oleen loistavaa ja pitkäkestoista Hymy

Hannoja rupes tippuun paikalle ja menin Leevin kanssa moikkaamaan, joten laitoin sen kiinni. JA samassa huomasin, että kentälle oli tulossa joku koiranlenkittäjä. Leevi pari kertaa haukahti ja sit rauhoittui.. Tosin lenkittäjä lähti pois, joten Leevi varmaan kuvitteli ajaneensa sen pois..

Lallin kanssa ei mitään uutta ja ihmeellistä. Leikki on ihan perseestä ulkona. Ei viipota omiaan tai muuta sellaista, mutta ei vain leiki kunnolla. Ei ota leluun kiinni... Alkaa epätoivo ja ahdistus iskeen.. Tähän muutama muistinpaikka:

-älä houkuttele, puhu vain asiaa ja kehu kun oikeesti koira sen ansaitsee Silmänisku Lallin pitää huolehtia musta enkä mä koirasta, Nyt tuppaa itsenäisyys pyrkiin esille, koska mun täytyy nyt huolehtia Lallista ei niin, että se haluais pysytellä mun lähellä..

-Illalla hulluuskohtaukset hyväksi. Häkkiiin, häkistä viettämään hulvatonta laatuaikaa mun kanssa ja takaisin häkkiin.

-Jos haistelee, älä kuluta ääntä vaan pinkaise pois.

-namijutuissa, palkka ihan mistä tarjoomisesta vain, aktiivisuudesta ohjaajaa kohtaan

-varo, ettei edistä + perusasento mieluummin liian taakse

No jaa tänään oltiin sitten ihan Ikaalisten suunnalla Riitan ja Maaritin kanssa. Leevi taas loistava, Seuraaminen kehnompi kuin edellisellä kertaa, mutta jokatapauksessa ok. Pitkäseuraaminen lopussa palkka. sivulletuloja ja kohtaktia seuraamiseen lähdettäessä, loistavasti! Nouto eka vauhtina, toka eteenistumaan (hidas ja jäi kauas) vika vauhtina joka riittävän hyvä ja nopea. Riitta vei eteenmenopallon, Pallosta vasemmalle liikkeestä istumista x3 ja TOSI hyvin! Nopea. Tässä kohtaa tajusin, että käytin ekaa kertaa nameja!! OHO!! Yllättynyt Leevi kun on namipoikia! Ihanaa kun lelupalkka on ruvennut pelittään näin hyvin, etten edes huomaa että pitäis vaihtaa! Näin sen kuuluu mennä. Eteenmenossa seuraaminen, paikka säilyi mutta kontaktia ei ollut, kun otti kontaktin n10askelta niin vapautus eteenmenoon. Lujaa meni ja mun luo pallon kanssa Pusu'

Nyt taasen Lalli leikki, piti hyvin kiinni ja repi ja taisteli muristen. Voitettuaan palkan ei sitten enään tuonutkaan mulle, ovelasti sain vaihdettua, mutta sama toistui. Jaaha joko ei leikitä tai sitten ei ainakaan mun kanssa!! Tässäpä sitä työmaata.. Nami jutuissa on taaas ihan ihqu ja niin tosissaan ja niin yrittää. Ollaan ruvettu ottaan askeleen kahden seuraamista, jos nami kädessä niin pomppaa ilman namia loistava! Pitää vaan muistaa se oikea paikka!! Sivulle tulotkin on kivassa mallissa, kohta varmaan voi miettiä käskyä... Päättämätön

Kiitos reeniseurasta!! Kohta taas uusiks!

Parin tunnin päästä käytiin vielä luontopolkulenkillä, missä sai namin kun tuli itse mun työ tai vihellyksestä. Ihanaa kun on lauhaa pakkasta!

1265575854_img-d41d8cd98f00b204e9800998e