Kävi nolosti kun olin sopinut Iikan kanssa jälkireenit ja sitten en päässytkään paikalle, vielä nolompaa, että meillä on luvat pelloille, mutta tietämättäni yksi rehupelto (jossa kaiken lisäksi oltu kaikki kolmekertaa) onkin eri omistajan! Ja Iikan ollessa ilman mua (lupien pyytäjä) ilmaantuu pellon omistaja kyseleen mistäs pellolla tapahtuu, ei ollut mielissään Nolostunut Oma poissaoloni johtui tänään olleesta AMK-pääsykokeesta Huittisissa Nauru Siellä aikataulut venyi, enkä päässytkään starttaamaan oikeaan aikaan Ikaalisiin.

Pellolle ei huvittanut enään yksin mennä, joten menin ISKK:n kentälle reenaan, siellä oli samaan aikaan näyttelyryhmä ainakin 10 koiraa ja joku tokoryhmä 4 koiraa. Lallia ei kiinnostaneet muut pätkääkään Cool Koskahan mä totun tähän? Leevi jäi mummolaan hoitoon siksi aikaa.

Alkuun kierrätystä, johon hyvät leikit päälle. Varoiksi oli liina perässä, mutta aika mukavasti pysyi lelun kanssa lähellä ja toikin sitä! Pääasiassa otettiin sivulletuloa, joka ollut huonommalla reenillä ja tekikin tosi hyviä, nyt kiinnitin huomiota suoruuteen ja ettei ole liian edessä. Niin hullun kiva palkka! Otettiin myös eka pidempi ptkä seuraamistä, jossa mukana 3 oik. käännöstä. Lelu kädessä. Ei edistänyt ja paikka oli tasainen ja hyvä koko ajan. Kääntymiset ihan huippuja! Ei saisi sanoa, mutta Lallilla on ollut ihmeen hieno ja tasainen seuraaminen ihan koko ajan. Muutama hyppy otettiin namilla. Loppuun tunnarin piilotus kentän reunalla rytöön. Kaksi toistoa, joista toinen parempi. Vain yhtä omaa ollaan edelleen etsitty ruohon/heinän kätköistä.

Näyttelykurssin loppuessa pääsi Lalli ihan oikean mitan alle, niisk.. 52-53cm! Pikku-Lalli!

Kävin erikseen vielä Lepsun kanssa metsälenkillä ja Lalli pääsi omalle lenkilleen äidin kleinpitzin kanssa. Lars tietty irti Nauru