Toissapäivänä käytiin Maaritin kanssa jäljellä ja esineruutuilemassa. Tallasin Leeville (nyt on ollut liian pitkä tauko) "muistelu" jäljen pituus varmaan 40m ja vanheni 40min. oli tosi mehevä sammalalusta. Järjetön kiire jäljellä. Ajoi jäljen sivussa. Lopussa rupesi keskittymään ja lopussa nakkikasa palkkana. Olisi jatkanut vielä jäljestämistä. Täytyy ottaa selkeä lopetus, että ymmärtää homman loppuneen. Ja pidempää jälkeä!

Esineissä otettiin taas nostatus, mikä ok. Maarit jätti esineen toiseen päähän, hyvä työskentely ja HYVÄ tuominen!

Eilen kävin tekemässä 80-90m jäljen. Nyt sopiva vauhti, tuulen takia jäljesti hieman jäljen oikealla puolella. Vanheni taas 40min, kun en malttanut lopettaa mustikoiden poimimista!

Tänään oltiin Karhumäen Elinan hoitavissa käsissä, http://www.karhumaki.fi/elainfysioterapia/index.htm

Leevillä oli erittäin hyvät liikeradat ravissa. Elina ihaili piitkää raviaskelta! Laukka olikin ihan köpöä edestä, mutta siihen löytyikin syy lapojen jumeista, jotka saatiin auki. Oikea etujalan ranne erittäin löysä, mistä Elina olikin huolissaan. Ei liiallista rasitusta ranteille, eli siis ei pyörälenkkejä, metrin hyppy vain kisoissa, noutoharjoitukset matalalla esteellä, liian suuri kuormitus ranteelle kun tulee esteeltä alas. Ei myöskään yli tunnin lenkkejä! Kerrankin saa ohjeena sopivan mittaisia lenkkejä: 45min maksimi lenkit. Mieluummin usein lyhyitä, ei rasita liikaa. JA kerran viikossa ainakin irti lenkki. Muuten Leevillä oli hyvä lihaskunto, varsinkin peffa.

Elina oli ihan myytyä fyssaria kun näki, että Leevi oli pitkäkarvainen. Osasi joku arvostaa Leevin karvaa kun pyysi miehensäkin ihanuutta katsomaan Nauru Elinalla on ollut itsellä pitkäkarv.uros.

Oikea puoli oli pahemmin jumissa, johtuen paljosta seuraamisreenistä. Myös ensimmäiset nikamat niskan jälkeen saivat aikaan vingahtelut. Suurin huoli kohdistui Nikamiin L 4-5 tosi kipeät, Elina oli tyytymätön, koska ei päässyt  käsittelemään kunnolla niitä ja ne jäi jumiin. Varsinaisia lukkojahan ei ollut. Myös C 3 ja C 7-TH 1 jumissa! Leeviä ei ole selkäkuvatttu aikoinaan, mutta nyt Ventelälle aika varaukseen niin saadaan suljettua muita ikäviä asioita pois Otsan rypistys

Nyt vaan jumppaamaan ja venyttelemään niin saan oikeita kohtia venyyn ja koiran kantaan itsensä vielä paremmin ettei ne ranteet kuormitu.

Leevi oli kyllä taas kiltti poika! Ja pysyi ihailtavista paikallaan vaikka teki kipeää! (oikeaa puolta käsiteltäessä yritti useamman kerran kammeta ylös).

Iiks! Huomenna PK-SM:iä seuraamaan Kemiin! Onpas jännittävät tunnelmat ja peukut pystyssä omien puolesta! Ja mikä parasta mä saan olla Tuplan hoitotätinä Pusu