On ollut niin menoa, että on jäänyt blogi päivttämättä, lyhyesti:

Pääsin taas Viskiä reenaan Nokian hallille viime torstaina. On se Vipatus sitten mahtava! Uskomaton lainakoira! Tehtiin idaria Pian ohjeistamana. Sain kultaisen neuvon bc:n silmän käytöstä. Eli palloa kannattaa käyttää jäävissä vain seisomisessa, koska koirahan silmää käyttäessä jähmettyy, joten haitta muissa jäävissä. Lisäksi vauhtinouto ja luoksetulo. Seuraamista sai hieman korjattua tossa idioottineliössä. On tää ihmeellinen tokon maailma! Otettiin vielä Myyn seurana paikallamakuu, joka meni Viskiltä ja Myyltäkin hyvin.

Lauantai aamuna meinasi olla käynnistymisvaikeuksia hakureeneihin. Johtuen työpaikan virkistyjäisistä perjantai-iltana. yllättävää vuodatus ei siirrä kuvaa millään.. lukijoiden onneksi Tukittu

Onneksi kuitenkin oli reenit nimittäin Leevi toimi tosi hyvin! OIk. etukulma tyhjä, olin tyytyväinen pistoon, meni lujaa 50m ja eteni, teki aika ison aluuen, mutta tuli heti vihellettyäni. Oik. etukulmassa maalimies. Ok haukusta palkka kopittelemalla. Tuli aika liki, täytyy varmaan ottaa ilmaisureeniä. Siirrettiin maalimies seuraavakke piilolle ja oikealle toinen tyhjä pisto, olin varma ettei lähde, mutta menikin vauhdilla ja työskenteli hyvin! Neljäs pisto vas. maalimies ja viimeinen 5.pisto oikealle (ainut mm tällä puolen). Löysi pienen etsinnän jälkeen (eteni liian paljon eteen, niin että mm jäi taakse.) MUTTA Leevi jaksoi leikkiä pallolla maalimiehellä ja Pia jopa sai vähän taistella Leevin kanssa! Kiitos oli tosi kivat ja NOPEAT reenit, oltiin kolmella koiralla valmiita kahdessa tunnissa tallauksineen!

Sunnuntai kului Ikeassa Vantaalla..

Tänään viikko alkoi Mutalan pk-kurssilla. Ammuttiin kurssilaisille, Leevi on kyllä niin lunkki ton paukkeen kanssa, katselin sitä autoon niin makoili silmät puoli unessa autossa :)

Otin seuraamista, noudon, peruuttamista, temppuja ja lopuksi eteenmenon. Leevi oli tosi virtava ja silti keskittyi HYVÄ!

Huomenna pentuja paijaamaan Hanna O:n kanssa Helsinkiin!