Möllitokon alokasluokka oli kyseessä. Paikalla makuussa oli onnekkaasti reunapaikassa, pysyi sairaan hyvin paikallaan, nyt pääkin oli maassa eikä liikkunut! Yes! Pia-tuomari kommentoi mun jättäessä koiran oli liikuttanut päätään. Ohjaaja sen sijaan oli pyörtymäisillään, mahaan sattu, silmissä sumeni ja jalat oli hyytelöö JA siellähän se pysy eikä edes vilkuillut muita Nauru Ai niin ja luoksepäästävyydessä pysyi vierellä, yleensä nousee vastaan tervehtimään! Hyvä!

Hihnassa seuraamisessa oli ihan kuutamolla, ei kontaktissa ollenkaan ja paikka muuttui jonkin verran. Oho pysähtymisessä, joka tuli miltein liikkeelle lähdettäessä ei istunut, mikä on melkeinpä Leeville automaattista. No johtui huonosta valmistelusta, koska ei ottanut seuraamiseen lähdettäessä kontaktia ja hetimiten tuli pysähdys.

Vapaana seuraaminen olikin yllättäen parempaa! Oli jopa paljon kontaktissa, ainoat huonot oli väljyys välillä, kääntymiset ja täyskäännöksestä saatava tiukempi, tiheempi ja nopeempi :)

Liikkeestä maahanmeno täsmällinen samoin luoksetulo ja seisominen. Hyppy oli ihan piece of cake, koska se on aina ollut Leeville kauheen selkeä homma, esteen yli sinne seisoon ja odotetaan koska toisin sanotaan.

OLIN KYLLÄ MAHOTTOMAN TYYTYVÄINEN itseeni ja KOIRAANI! Jaahas kais sitä nyt TK1 haetaan Silmänisku

Tässä tulokset mehän siis saatiin ykköstulos pistein 188!!

1. luoksepäästävyys 10

2. Paikallamakaaminen 10

3. Seuraaminen kytkettynä 7

4. taluttimetta 8,5

5. maahanmeno liikkeestä 10

6. Luoksetulo 10

7. Seisominen liikkeestä 10

8. Estehyppy 10

9. Kokonaisvaikutus 10

Siis huomatkaa mahdoton kymppirivi!! Toivottavasti ei kokonaan "lepsun" tuomarin ansiota Päättämätön Nyt ainakin luotto koiraan kasvoi :)