Perjantaina suunnattiin urheilukentän ympäristön isoille puistonurtseille jäljen tekoon. Lalli on tehnyt nyt ruutuja ja muutaman lyhyen pätkän suoraa jälkeä. Nyt Maaritin yllyttämänä kunnon jälki. Joka askeleelle nami, askeleiden väliin vain vähän väliä. Jäljen pituus n. 40-50m. yksi kulma.vanheni puoli tuntia

Hyvä neuvo oli vinkkisanaan. Lallillakin kun tulee olemaan jälki ja hakulajeina. Vinkkinä että nyt mennään  jäljestämään on ripotella nameja alustalle jolla jälki on ja antaa koiran syödä ne niin kokeessakin ajatus on jo ihanasta makkarajäljestä Silmänisku Ainakin hyvä rutiini, joka erottaa jäljen ja haun.

Näin siis jo tehtiin, jälki oli vaihtelevan hyvää ja huonoa. Motivaaatio kohdallaan, mutta namit saisivat varmaan olla vielä herkullisempia (naturalmenu nyt). Lisäksi ruudun huonot puolet tulivat esille kun Lalli pyöri paljon ja luuli selvästi olevansa makkararuudussa. Välillä sai hyvän etenemisen ajatuksen, mutta katkoksen tullessa hukkasi ajatuksen ja taas pyöri etsien jälkeä. Niin pääsihän Leevikin jälkihommiin, namit vain loppuivat kesken kun Lallille menikinniitä niin paljon, joten Leevin jälki jäi tyngän puoleiseksi. Eikä muutenkaan ollut ihan leevin parasta.

Tänään käytiin kunnon lenkillä vatulan metsässä, molemmat pohjat saivat olla irti. Hyvin meni vaikkeivat ole paljon olleet lenkillä yhdessä irti.

Illalla jäljelle toivolansaaren nurmelle. Peltomaisemaa, mutta silti pelottaa sekoittaako tottiskenttään. Ei olla nimittäin taidettu reenata vielä ruohokentällä. Molemmille pojille vanheni 0,5h n.40m pitkät. Loiva kulma. nami joka askeleelle. Leevi ensin, oli aivan super. Hyvää rauhallista tarkkaa jäljestämistä, tuuli oli tosi kova ja silti pysyi koko ajan jäljen päällä! Lopussa kissanruokapurkki ja nyt nameina veriohukaista.

Lallillakin oli tapahtunut kehitystä eiliseen. Suunta oli nyt eteenpäin ja söi useat namit. Työskentely oli tarkkaa. Mutta välillä taas kun ajatuskatkesi, joutui pyörimään ympyrää ja usein myös yritti takajäljelle. Kaiken kaikkiaan ihan hyvä suoritus. Kissanruoka lopussa.

Nyt aloitan lettujen paiston ennen Suomen peliä! Huomenna on vuorossa Kortteen Merjan toko-koulutus sdp-hallilla Lempäälässä, kotimatkalle on suunnitteilla hakureenit Ylöjärvellä. Eli koirapainotteinen päivä tulossa.