Tänään talkoilin ylökkin hakukokeessa, ilmakin oli erinomainen Huuto Heh, tällä kertaa talkoilin kanttiini hommissa katoksessa Cool No jouduin sen verran sateeseen kun ammuin ja henkilöryhmäilin ja tietty reenasin Larssin!

Hyvä meininki oli! Alkuun vähän jalkojen alta pujottelua, joka onkin Larssin mielestä megakivaa. Sivulle tuloa, muuten hyvin, mutta muutamissa jäi pylly vinoon mun taakse ja yhdessä oli liian edessä, josta ei palkkaa. Leluseuraamisessa pyrkii nyt edistämään, mutta olen palkannut nopeasti ja oikeasta paikkasta. Koska edistäminen pahenee matkan kasvaessa. Namilla vielä eteenistumista, heitin aina namin pois ja kutsuin kun sai syötyä. Aiikas tiiviitä ja lisäksi on mun jalkojen välissä. Eipä tokoilla sellaisilla, joten täytyy nyt työstää siistiä eteenistumista, kivasti muuttui jo kun huomaisin jalkojeni olevan haarassa, jalat kiinni istui ihan kauniisti eteen. Niin ja paikalla istuminen. Nämä menneet aina hienosti Cool

Innostuin vielä kokeen loputtua ottamaan pikkusession, seuraamiset olivat SIKAMAKEITA! paikka pysyi pidemmälläkin pätkällä. Palkkasin myös usein sivulle tulosta, jotka myös hyviä ja suoria ja kaikki neljä sivulletuloa, jotka myös palkkasin eivät myöskään olleet liian edessä! Kunnon leikit loppuun, joka meni yllättäen myös hyvin, ongelmanahan on ollut lelun kanssa rilluttelu, ei vaihda namiin, ei toiseen leluun ja tuo sitten itse kun on tarpeeksi juossut.. Nyt oon viime ajat leikkinyt vain ja ainoastaan ihan mun "iholla", leikki oli hyvää ja lopussa kun annoin voittaa ja pääsi juoksemaan toi lelua mun luo ja vaihtoikin, jipii! Muta ei nuolaista ennen kun lipsahtaa :):)

Eilen oltiinkin mökillä haravoimassa. Sateesta huolimatta järvi oli Lallin mielestä ihan käsittämättömän kiva! Testasin mm. laiturilta hyppäämisen, joka sekin oli huippua (joka sitten kiellettiin..kun olisi harrastanut samaa uudestaan..)

Mökillä tietty myös tokoiltiin ja uskaltauduin testaamaan metskua. JA IRROITTI Lelulle!! Olisimpa ollut viisas.. mutta en otin uudestaa, eikä irroittanut.. Otin kolmannen niin, että vietiin kapula yhdessä ja menin lähettämään, tämä meni hyvin ja irroitti! Hyvä! Taidan tehdä näin seuraavaksikin Silmänisku