Tänään lähti isot pojat eli Mikko ja Leevi mökille juhannusta valmistelemaan ja me Larssonin kanssa jäätiin talon vahdeiksi Viaton Eli heti vaan reenaan! Lähdettiin töiden jälkeen Vatulaan.

Alkuun merkkiä, meni kai yllättävän hyvin. Nyt jo odotin hetken että korjaa paikkaa merkillä paremmaksi. tätä L ei osaa vielä hyvin. Vein kerran lelun merkille, muutamaan kertaan kävin itse näyttämässä merkin paikan ja pari kertaa tehtiin Christan kanssa kokeillulla, että hilluttelin merkin läheisyydessä ja siitä käsky merkille ja välitön palkka kun oikeassa kohtaa. Sitten täyskäännös reeniä ohjaajalle Päättämätön Mutta mäkin suoriuduin aika hyvin, nyt MÄ rupeen hiffaan mihin jalkani laitan kun käännyn Silmänisku Vielä hyppyä. Nyt hyppää, mutta aina ponkasee esteestä vauhtia Itku Ei hyvä. Näistä olen ajatellut jo jättää palkkaamatta kun kerran tietää idean. Eli palkka vain kunnon hypyistä!

Jatkettiin vielä puolen tunnin lenkille. JA voi luoja mä nautin lenkeistä Lallin kanssa! Ihanaa tasapainoa Leevin hihnalenkitykselle!