Pukarassa Maaritin tekemä jälki. Alkoi pellolta (heinä kasvussa, multa näkyvissä) ja jatkui risukkoiseen metsään. Noin 100m 45min vanha.

Ajoi ihan hyvää vauhtia, mutta seilasi jäljen paikkaa aika paljon eli ei pysynyt ihan jäljellä. Keskittyminen oli kovaa Hymy Ja intoa löytyi, mutta välillä ilmeisesti joutui tekemään töitä jäljellä pysyäkseen. Metsään siirtyminen onnistui ihan hyvin. Metsässä ison ojan ylitys tapahtui väärästä kohtaa ja menikin oikeasta kohtaa takajäljelle, mutta annoin sen ratkaista jäljen suunnan itse. Minkä tekikin! Nauru Palasi takaisin oikeen suuntaan ja loppu meni hyvin!

Tallattiin melkein 50m syvä 10m kaistale esineruutuun. Maarit vei kaksi esinettä takarajalle. Leevi sai nähdä. Haki hyvin ekan esineen, mutta pysähtyi matkalla kun haistoi toisen. Toi alkuperäisen esineen, mutta tiputti pari kertaa. Täytyy ottaa nyt vain esineiden tuomista, jottei tiputtele. Kun lähetin uudelleen kuvittelin sen olevan helppo kun merkkasi esineen, mutta ei.. etsi ja etsi, lähti jo alueelta pois. Uusi lähetys ja vihdoin esine löytyi. En halunnut lopettaa tähän, joten Maarit vei vielä yhden esineen taakse. Leevi sai katsoa. Tämä esine löytyi hyvin. 

Mentiin vielä umpimetsään lenkille. Leeville (ja lenkittäjille) hyvää kuntoilua rämpiä rämeellä!