Tänään oli pk-kurssini Mutalassa, joten hyöty tietenkin käyttöön. Ennen kurssia ihan nopeaa seuraamista ja juoksusta maahanmenoja. Tosi nopeesta juoksusta meni maahan, positiivista oli myös ettei pahemmin kyylännyt kurssilaisten koiria, jotka kentän reunalla oli pissatuksella.

Lopuksi esittelin noudon takaperin ketjuttamista, pito harjoitusta, maasta pikkuhiljaa nostamista, kapulasuussa eteenistumaan tuloa, tuomista ja vauhtinoudon. Leevi oli etevä!

Lisäksi pitkä seuraamispätkä, joka meni hyvin! Kontakti pysyi melki koko ajan! Loppuun vielä eteenmeno pallo, malttoi seurata ja odottaa käskyä ennen pallolle menoa!

Leevi on uskomattoman hyvin tyytynyt kohtaloonsa nukkua alakerrassa. Aiemmin nukkui pienessä asunnossamme sängyn vieressä ja ajattelinkin sen olevan kova kohtalo. Lisäksi kun kukaan ei jaksanut ekana yönä asentaa koiraporttia ja koirahan yöllä lampsi raput ylös ajattelin, että peli on menetetty (aluksi ajattelin, ettei sen tarvitse lainkaan käydä yläkerrassa kun ei sinne jatkossakaan tule pääsemään). Mutta Leevin kohdalla taisi olla hyväkin juttu, koska on todella mun perääni ja nyt tietää, ettei siellä ole ovea mistä kadota Hymy Ja nyt onkin nukkunut alhaalla vikisemättä.