Perjantai aamuna mentiin aamulenkille taas Vatulan metsään. Leevi tekikin ihmetempauksen! Yleensä ei juurikaan lähde riistavietille, mutta nyt lähti puskista pupu karkuun, ajojahti alkoi. No pupu paineli matkan päähän ja tässä vaiheessa yleenä Leevi  on luovuttanut ja tullut luo.. NYT alkoi jäljestämään ja pääsi pupun piilopaikalle ja kumma kyllä sai myös kiinni! Leevi kun ei saa edes Lallia kiinni... Ja se oli kyllä jussi-paran loppu.. Lallikin oli irti, mutta paimenpoika ei tajunnut hommasta mitään, hömpöttää juoksi Leevin erikoisessa-leikissä mukana, ja lopuksi kävi inhoten nuuhkaisemassa yökkö-saalista. Ikävä kyllä ei ehditty jäämään syömään tuorretta barf-ateriaa vaan jouduttiin jättämään raato muihin suihin Otsan rypistys Leevi ei kyllä saanut kehujani tempustaan..

Tänään tempaistiin katseleen Kyröskoskelle hetkeksi aikaa voittajan jälki-tottiksia. Majan pihassa alkuun leikitin ihmisten seassa Lallia ja hyvin leikki. Kentällä myös ammuttiin. Ei haitannut, ei kuulunutkaan ollaanhan me harjoteltu ampumista talvesta asti Cool Leikki oli muutenkin tosi intensiivistä ja raivo-rimmamaista Silmänisku Eräs valopää mitään sanomatta myös teki testin meille.. Meni näyttämää pikkupojalle ampumista, 4m päähän meistä!! Huomasin kun pamahti! HuutoHuuto Perhana että joku osaa olla tollo!! No enpä viitsinyt sanoa muuta kun pahan katseen.. Nimittäin Lalli ei edes huomannut ääntä! MUTTA olisi voinut käydä toisinkin... olisin saattanut tehdä jotain peruuttamatonta pyssyn pitäjälle Tukittu

Käytiin poikien kanssa metsälenkillä, Lalli sai tietty viilettää vapaana. Kyröskoskelta siirryttiin Eläinklinikka Oivaan. Ajat olivat myöhässä, joten Lalli sai tulla taas sosiaalistumishommiin odotustilaan. Saikin kaikilta huomiota Pusu Puntarillakin käytiin 15,4kg.  Odotustilaan tuli myös kaksi chincillaa, aika vekkuleita otuksia. Lalli sai ihastella niitä metrin päästä. Hetken päästä jo muut asiat kiinnostivat enemmän.

Leevistä otettiin verikokeet. Oikean silmän kohtaloksi epäiltiin sikaripunkkia, mikä tuntuu hullulta, koska siihen syötiin alle vuosi sitten stronghold, nyt sama kuuri. Verikokeet otettiin silmällä pitäen haimanvajaatoimintaa Otsan rypistys Lepa on laihtunut vaikka saa paljon ruokaa ja on lisäksi ollut tosi väsynyt vaikka lenkitys/harrastamis määrä vähentynyt, eikä Lalli paljoakaan Leeviä häiriköi. Maananataina saa tietää verikoe tulokset..

Illalla Maaritin kanssa jäljille. Toivolansaareen nutrsille. Leeville n. 70m pitkä melkein joka askeleelle nami, suoraa + mutka, vanheni 45min. Lallille 70m joka askeleelle nami, suora, vanheni 30-40min.  Leevillä oli paras jälki ikinä! Tosi tarkkaa rauhallista jäljestämistä. Ei haitannut vaikka kaksi koiraa lenkkeili ohi. Lallikin oli hyvä! Alkuvaiheessa hihna sotkeutui ja mulla kesti selvittää se ja koota itseni, mutta Lalli se jatkoi hyvin jäljestämistä. Hyvin eteni, nyt ei yhtään pyöri jäljellä/yritä takaisin päin. Sadekin taukosi meidän jälkien ajaksi Cool