Täytyypä tuulettaa tämän päivän pakkastokoa,

tunnarilaskin

onnistunut 4

epäonnistunut -

Nyt oma oli aivan muiden seassa piilotettuna ja jipii Lalli "change brain!" Eli siis juoksi lujaa kapuloille, mutta haisteli läpi vieraita ja nappasi lumen seasta omansa!! Jipii! ongelmana kun on ollut oma muiden seassa, kun L on vain napannut heti ekan näkemänsä. Kiva näitä nyt päivittäin lisää niin kohta saan oman näkyvillekin sinne muiden sekaan Nauru

Pihatokottelut ehkä 5min, eli juuri sellaiset kuin pitäisi lyhyet ja ytimekkäät Silmänisku Seuraamista, Mikko kommentoi, että aika lähellä (tunsinkin kyllä koiran) ja vas. kääntymisiä. Nopeita maahanmenoja, hyrrän kautta. Näissä L kyllä ennakoi, vaikkein tekisikään kuin yhden maahan menon. Lisäksi kierrolla stoppi AIVAN käsitttämättömän hyvä! Ensin vartalo ja ääni, toisella otin vain molemmat kädet, hmm. saatan ottaa käsipysäytyksen tähän.. Ja yksi suoraan leluun kiinni luoksetulo.

Ennen tokoja Mikko pääsi ilmaisutreeniin maalimieheksi. Olen siis päättänyt ottaa rullailmaisun ja tällähetkellä ruotsalaisenmallin. Treenataan takaperin ketjuttamalla, nyt ensin vain rulla suuhun ja näytölle Nauru Nämä menee hyvin, mutta rullan parempaa pitoa koiran liikkuessa sivulle tarvitsee paaaljon treenata. Ruot.rullan kanssa on tietty tärkeää, että koira pitää sitä varmasti koko ajan.

Tänään  peruuntui hakutreenit pakkasen takia, mutta jaksan silti fiilistellä viime kerran treenillä Annen ja Maaritin kanssa. Oik. valmiit *2 ja vas. hajuhaku, koska todella jyrkkärinne, ja tuuli tuli päinvastaisesta suunnasta. En halunnut aikaan saada vasemmalle päätöntä sikssakkia, joten sinne varmistusta. Vasemmalta aloitettiin, meni hyvin tietty kun oli avut, toisena oikea valmis, loistavasti! kolmas vasen hyvin, viimeinen oikea valmiillle ukolle jouduin lähettämään kaksi kertaa kun ekalla meni hajuvanaa (siirtyvä ukko) ekalle piilolle ja tuli huutamalla pois, toisella lähetyksellä hienosti Hymy Annen kanssa oli puhetta myös mun lähetysasennosta, täytyypä kiinnittää siihen huomiota.