Nyt alkoi Viskin kanssa jo näyttää tekeminen joltain. Seuraamista alkuun namin kanssa. taakse palkka. Ei edistänyt pahasti ollenkaan ja paikka olikin aika hyvä koko ajan. Täyskäännöksessä Viski ei meinaa pysyä mun vauhdissa kun olen ollut huomattavan nopea Leevin kanssa kiertämällä, muutaman kerran oikein keskityin ja onnistui sekin paremmin. EVLn liike sivulle seuraaminen, ohjaaja joutui tankkaamaan askellusta ensin ilman koiraa ja sitten koiran kanssa. Oikealle siirtyminen hyvin, mutta vasemmalle.. Siinähän on koira istumassa tiellä Jalka suussa ??! Noh koiran edestä, hieman kääntyneenä yläkropasta koiraan päin (apuna koiralle) ja johan kolmannella yrittämällä sujui. Aluksi Viski oli ihan ulalla, tietty johtuen kun minä en osannut päättää kuinka päin menisin koiran yli Huuto 

Loppuun metallinouto, muistin odottaa liikkeenohjaajan käskytystä (tällaiselle pk-omatoimi-ihmiselle hankala asia oppia..), lisäksi annoin oikeat käskyt ja nappiin meni koko liike!

Muiden tehdessä Viskin kanssa otettiin pujottelua, lyhyellä matkaa luoksetuloa, peruutusta, kaukoa istu-maahan-istu ja muutaman täyskäännöksen. Huippua oli ja vielä käytiin vähän pidemmällä lenksalla.

Sitten Leevi:

Oli aika häiriintynyt  agikoirista ja kyttäili aluksi Tuplaa, mutta tovin tahkottuani alkoi rentoutumaan. Hitsit, että noi  muut koirat aiheuttaa päänvaivaa.. seuraamista.. tyydyttävää, väliinsä keskittyi kontaktiinkin. Leikki oli aika hyvää, ei vilkuillut Tulpaa. Peruuttamista seinää vasten. Oli ok, peruutti aika monta askelta (n.7) niistä maahanmenoa. Kapulan pitoa (tässä keskittyi hyvin) ja kapulan palautusta. Ulos lähtiessä mulkoili ja örisi isolle collielle, ärähdin Leeville ja se lopetti ja otti kontaktin!! Vau kehut nakkia ja ulos! Positiivista.