Päivitän blogia Helsingissä Cool Kuplivaa Vappua!

Nyt on taas ollut luvattoman pitkä päivityskatkos, mutta reenattu on flunssaisesta sairaslomasta huolimatta. Reilu viikko takaperin lähdettiin Simo dobermannin seuraksi Tampereen eläinlääkäriin, Lalli pääsi puntarille 13.80kg lisäksi käytiin taas hengaamassa keskustassa.

Eräspäivä suunnattiin Vatulan maastoihin lenkille, lähellähän on ampumarata, saatiin hyvää taustapaukahtelua (joka siis sen verran kaukana, että ääni oli juuri sopiva) ja eihän pauke Lallia häirinnyt tippaakaan, tosin Lallille onkin ammuttu kerran viikossa.

Lauantaina 24.4 oltiin pikitiellä hakureeneissä, kolme hajureakointia, Lalli liinassa ja päästin irti kun sai hajun. Maasto oli hankalaa nousua ja tuuli vaihteli suuntaa, Larssoni sai hajun vasta tosi lähellä piiloa. Jotenkin jäi laimea maku koko reenistä.

Sunnuntaina 25.4 oli Procanis tokoryhmämme viimeinen kokoontuminen. Vietettiin mukavat 2tuntia reenaillen vielä näin keväällä hallissa. Lallin kanssa otettiin metallinouto, jossa irroitus sujuu hyvin namilla, lelulla ei vaan irroita.. mutta toisaalta eyeaa kaikkea niin voimakkaasti, että namit taidan tässä pitääkin? Leikkiminenkin on aika juoksentelua, toisaalta taistelee hyvin. Kotona sisällä leikki on ihan mahtavaa, tarjoaa lelua miltein raivokkaasti taisteltavaksi, murisee ja tunkee lelun väkisin syliin, mutta johan kun ollaan ulkona/hallissa ja on TILAA niin juokseminen on mukavaa! Eikä sekään haittaa, mutta treeni keskeytyy aina ja se sopii kun lelua tuotaisiin mun luo pyydettäessa Päättämätön Lalli pääsi leikkimään myös Marian kanssa. Kiva kun pääsi näkemään, että leikki tosi hyvin vieraan kanssa! Suorastaan hullun leikkiä Nauru Hakumetsässä maalimiehet eivät päässeet Lallin kanssa leikinmakuun, leikki oli mälsää. Mutta kiva tosiaan, että leikkii kun osaa leikittää Hymy Täytyy ohjeistaa maalimiehet paremmin tai sitten ottaa namipalkka, koska sekin on todella palkitsevaa!

Viime torstaina suunnattiin Lauran ja Pian kanssa Mutalaan tokotteleen. Kiitos näistä toko-reeneistä Cool Sain toko-asioihin taas paljon uutta ajateltavaa, oon niissä niin amatööri.. Ja lisäksi on tullut paniikki, että junnaan vaan samoissa asioissa enkä uskalla/osaa mennä uusiin juttuihin Päättämätön Toisaalta Lalli on ensimmäinen koira, jonka kanssa teen tokoa pennusta alkaen ja Leevinkin kanssa oon lähinnä hassutellut tokon parissa. 

Ekaks otettiin merkkiä. ensin lelu niin, ettei Lalli huomannut, ok, toiselle varasti, otettiin vielä kolmas toisto lelulla. Neljäs kerta ilman lelua. ei hyvä, mutta eipä näitä ole paljon otettu. Pia teki huomion, että Lalli menee merkille banaanilla Otsan rypistys Tähän täytyykin saada vinkkikolmosta miten kannattaa reenata. Toi banaanikaarre tuntuu olevan herkässä, koska teki samaa luoksetulossa (auttoi kun vaihtelee palkan paikkaa)

Sitten seuraamista lelulla. Tästä tykkään! Nyt voisi vaan miettiä palkkausta, kun olen palkannut JES-vapautus ja heittänyt narupallon taakse.. ja siihenkin lisää vaativuutta, mietintään!

Vielä otettiin kiertämistä, joka meni ihan mallikkaasti. Lallin lempparihommia!

Mun täytyy päästä eroon käsimerkeistä ja kyykistelystä (mutku se on niin pieni Pusu), lisäksi voisin alkaa reenaileen tunnaria, kaukoja paljon, hyppyä, stoppeja ja lisätä kiertoon, liikkeestä istumista ja seisomista, lisää paikalla istumista. Siinähän sitä uutta opittavaa ja vanhan vahvistamista!

Eilen saavuttiin Helsinkiin ystäville vappua viettämään. Tänään junalla Vantaalle Matariin grillaileen. Lalli pääsi ensi kerran junaileen ja käyttäytyikin kuten mallikkaasti puoli vuotiaaksi bc:ksi Cool Pasilan asemalla käytiin pyörähtämässä, olen kai onnistunut sosiaalistuttamishommissa, koska ei ollut millänsäkkään ihmisistä, ilmapalloista ja hälinästä. Grillailujen jälkeen kun koirat oli levänneet lähdettiin läheiselle luontoreitille lenkille yhdessä Pinja-kultsun kanssa. Pinja on rauhallinen tyyppi ja ne menivätkin juuri sopivasti lenkillä! Onpa ihanaa kun on koira, jonka kanssa ei tarvitse jännittää lähteä lenkille irtonaisena, molemmat tulivat aina kutsusta tai kahdesta luo Hymy

Huomenna päästäänkin näkemään äippää, siskoa, veljeä, Tuuria ja Fania tokoilujen merkeissä. Lalli saakin olla ylpeä Rimma-äipästä!! Rimma ja Mari valittiin Suomen maajoukkeeseen mukaan juhannuksena Tanskaan TOKOn MM-kisoihin!! Vau Onnea vielä kerran! Meillä on Lallin kanssa peukut pystyssä tulevaan koitokseen!