jo viime viikon torstaina, ihanaa kun on oikeesti joku osaava katsomassa perään ja potkimassa eteenpäin. Lisäksi matkaseura on mukavaa kun ajellaan Nokialle.

Viime torstaina aloitettiin paikallamakuulla ja seuraamisella. Paikallamakuussa levoton/haisteli ja istumisessa jännitti ja valui maahan. Paikallaoloon sainkin namivinkin, joka on tuonut paikallamakaamisesta levollisemman. Tänä torstaina tosin selvisi, että olen senkin vähän sössinyt, koska olen antanut koiran palkaksi syödä tassujen vieressä olevat namit.. koiran nimenomaan täytyy väistää maassa olevia nameja niin, ettei haluakaan haistella, koska ne namit on maassa. ristiriitaista jos saa ne palkaksi Nolostunut Eli ei vapauteta nameille palkaksi vaan kerätään ne pois ja annetaan taskusta nami(lelu)palkka. No tämä siis toiminut todella hyvin levottomuuteen ja haisteluun. Vielä kun keksii istumiseen paremman asenteen..

Seuraamisessa häiriköitiin ja Lalli häiriintyikin.. Mutta istumisessa kontaktissa häiriköinnin L kesti loistavasti.

Sunnuntaina Maaritin ja vauvan kanssa hallilla. Lalli teki kaikenmoista, mutta nyt puuttui vähän asennetta.

Alkuviikon ollaan tehty olkkaritottiksia ja joka päivä tunnarin. Jotain positiivista on tapahtunut, koska nyt ei tuoda vain jotain kapulaa vaan oikeasti etsitään ja haistellaan oma. Nyt otettu lyhyeltä matkaa (jottei vahtia liikaa) ja lisäksi kapuloita on ollut aina yli 20. Katsotaan mihin tää johtaa.

Eilen piti mennä maneesille (vieraassa porukassa paikallamakuut), mutta pakkasta olikin sitten juuri keskiviikkona -20! Huuto

Tänään toinen kerta Pian tokokurssia.

*Luoksetuloa, ensin kokeenomainen(ALO) meni hyvin, mutta sivullesiirtyminen jäi vajaaksi (jossain muuallakin, joten tämä silmän alle), sitten kierrolla seisomisen stoppi, Pian mielestä tekee hyvällä tekniikalla. Asenne kohdallaan. Naminheittely leikkinä maahanmenoa luoksetulossa, samajuttu asenne oikea, mutta mun täytyy nyt alkaa vähentämään vartaloapua, kokeiltiinkin ja meni hienosti!

*Sivussa kun toisen vuoro: seuraamista, täyskäännöstä, seuraamisessa aina välillä tunsin koiran koskevan jalkaa eli hieman oli yli-intoa mukana Hymy ja kaukoja ihan vähän

* Jäävät kokeenomaisesti(ALO), maahanmenoa jouduttiin ottamaan ainakin 4 kertaa kun jäi seisomaan. Pia ei huomannut mun avuissa/käskyssä mitään eroa onnistuneeseen, joten pitää vain valmistella paremmin. Seisomisen teki hyvin, sivulle istumisessa vaan hyppäsi vas. kättäni vasten kun luuli, että nyt se pallo lentää, ja pyysinkin istumaan Kieli ulkona Tätä siis pitää erikseen treenata.

*Hyppy. Otin niin, että heitin lelun perään kun hyppäsi, jotta hyppäisi vähän kauemmas. Ja sitten käskytyksellä hyppäsi tosi kauas ja ihmetteli, miksei lelu tipu maahan Nauru Mutta jäi siis odottamaan, muttei ihan paikoilleen. Pari toistoa ja nyt tuli hienot hypyt NauruCool