Maanantai oltiin hissukseen, mutta tiistaina päästiin taas vauhtiin Cool Ja oltiin molempien koirien kanssa jäjellä. Lalli on kyllä ihan super! Ja niin oli Lepakin! Leevi jäljestää todella syvällä nenällä.  Leevin kanssa voisi ottaa "tähtäimeksi" FH-kokeen..aika näyttää.

Keskiviikkona reenattiin Viitapuistossa, otin merkkiä, kiertoa ja seuraamista: kentän pitkä nurtsi haittasi hommia.. toisessa sessiossa otin tunnarin, edelleen vain oman etsimistä. Meni ihan ok. Otettiin myös kontaktiharj. niin, että Lars istui sivulla ja Maarit nyt alkuun häiritsi vain hieman, koski nurmikkoa, kyykisteli ja rapisutti paperia. Usein jouduin huomattamaan, mutta toisaalta usein myös kehumaan kontaktista. Tämän tyyppinen harjoitus vasta ekaa kertaa.

torstaina käytiin kannustamassa Hannoja ja Saria Kyröskoskella JK2 tuloksiin! Onnea Hanna&Veikka, Hanna&Hui, Sari&Udo!! Lalli sai kauempana autossa kuunnella paukahduksia ja sitten myös oikeen isoja pommeja kun läh. ampumaradalla jysäyteltiin jollain kiväärillä, lallia ei onneksi häiritse. Parkkiksella taas leikitin ja tein pieniä tottissessioita häiriössä.

Perjantaina olikin Eläinklinikka Oiva taas vuorossa. Lepasta kontrolliverikokeet (väsymys ja laihtuminen) ja katsottiin yleiskunto, joka kaikin puolin hyvä. Nyt katsotaan kilppari arvotkin. Silmän ympärystä on jo aika hurja kun karva on muuttunut ihan valkoiseksi. Seuraavaksi verikokeiden jälkeen on vuorossa koepalan otto silmäkulmasta niin selviää sikarit ja kaikki muu mahdollinen.

Lauantai olikin ihan siivouspäivä, kuka meillä oikein sotkee? tai oikeestaan kukaan ei sotke vaan kukaan ei siivoa.. Väkisinkin kai sitä pyykkiä ja imuroitavaa kertyy.. Päättämätön

Tänään hakuiltiin Lohjan montulla. Leevikin pääsi hommiin ja olikin tosi hyvä! Vain kaksi pistoa, ettei kuluteta aikaa. Kummassakaan ei sanottavaa! Suorat, nopeat ja hyvät ilmaisut Nauru Leevillä oli kivaa!

Lallille suunnitelmana neljä, mutta osasin lopettaa kolmeen kun meni niin hyvin! Aika syvät pistot. taisi alue olla jonkin verran yli 50m. Lähelle mentiin varmistamaan ukon sijainti ja keskilinjalta ampaisi kun tykin suusta ja suoraan! Hyvät leikit, siitä ISO kiitos mainiolle maalimiehille!! Nuori koira kun tekee isot hommat niin oli ilo katsella kun maalimiehet todella antautuivat palkkaamiselle! Loppuun vielä hyvät leikit keskilinjalla, Larssonilla oli tosi kivaa! Kiitos!

Kotiin ajellessa en malttanut olla ajamatta vatulaan ja tottisteleen (klo 20.30 Silmänisku). Leevi ensin. Aloitin heti vauhdilla, että vire säilyy hyvänä. Jätin istumaan lähelle autoa, kävelin kentälle, heitin kapulan ja käsky koiralle hakemaan kapulaa!Ja hyvin hakikin!! Vauhdista palkka. Vauhti jatkui. Matala hyppyeste nouto. HYVIN!! Kokonainen liike. Otin vielä uudellee niin, että kun istui eteen heti palkka ja sai tiputtaa. Vielä vinoeste, mutta ekalla kertaa kiersi. Otin vain vinon ilman noutoa, hyvin ja sitten vielä noudolla joka oli ihan nappi suoritus. Sitten pois kentältä juoksusta seisomaan jättö ja jatkaessani juoksua autolle huusin luokse ja edelleen pingoin karkuun, hyvä treeni Lepsu Leeville!!

Lalli aloitti vähän samaan tyyliin jätin istumaan ja huusin luo kentälle. Aloitettiin suojelupiilojen kierroilla Nauru 1.kierto vain kiertona. 2. luoksetulo läpijuoksuna 3. pysäytyksenä (reagointi), ei ollut kovin voimakas, mutta stoppasi kyllä. Aiemmin ei näitä ole ollut kierroissa. 4. Luoksetulo läpijuoksuna.  Jumpattiin pari kertaa sivulle tuloa ja kaksi pätkää täyskäännöstä, jossa edelleenkin itse olen aika käsi, mutta paranemaan päin Silmänisku Seuraaminen on niiiin ihanaa, joten sitäkin oli pakko ottaa kaksi jälleen hyvää pätkää! Voi kun tämä kestäisi!!

Loppuun matalan esteen hyppäämistä, jatkossa ei kannata kierrättää samassa reenissä, koska tarjosi kovasti sitä. Kun heitin lelun ja pari kertaa namin, hiffasi jutun ja hyppäsi hyvin. Lallin mielestä homma olikin ihan kivaa. Pariin kertaan ponkaisi esteestä, josta ei namia. Mutta loppuun useampi hyvä hyppy.

Poikien kanssa  mentiin vielä pikkulenkille.

1277069100_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1277069211_img-d41d8cd98f00b204e9800998e'

1277069290_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1277069377_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1277069506_img-d41d8cd98f00b204e9800998e