Ja voi että jännitti, kotona ei vielä yhtään, mutta johan tutisi jalat Ylöjärven linkin parkkihallissa.. No kannatti mennä kun tuomarin mielestä oli siltä miltä tokon pitää näyttääkin Cool Pisteet oli siis 199p se yksi piste lähti kun maahan menossa palatessani koiran vierelle jouduin antamaan kaksi käskyä, että nousi istumaan. Voi toivottavasti tollaset pisteet ei jää ainutkertaisiksi Otsan rypistys Tuomari lopuksi kommentoi seuraamisessa täyskäännöstä, ei käytä kunnolla takapäätä, sama vasemmalle kääntymisissä. Muuten hänellä ei ollut mitään parannettavaa.

No jaa sitten omat kommentit:

*seuraamisen käännöksissä todellakin treenattavaa, kääntyy ok, mutta saisi käyttää paremmin pyllyä. Täyskäännös on vielä ihan keskeneräinen. Harkinnassa on jos vaihtaisin sen kiertäväksi, tuntuu niin hankalalta vas.sivulla pysyminen ja näyttävä käännös. Lisäksi yhdellä pätkää tuntui, että Lalli aavistuksen jätätti. Niin olisi pitänyt olla joku kaveri mukana, kun en näe sitä enkä tunne.. tai videokamera-kaveri!

* luoksepäästävyydessä ei pysynyt sivullani istumassa vaan meni tuomaria vastaan.. harjoitusta! Paikallamakuu meni hyvin, ei haistellut! Eikä alkanut harrastamaan mitään muutakaan. Ihan pikkuisen liikautti etutassujaan, jolloin ajattelin ettei hyvää seuraa, mutta makasi rauhallisesti, vaikka viereinen kaveri lähtikin ohjaajan luokse alkuvaiheessa.

* Niin ja luoksetulon teki suoraan sivulle!! Pirulainen ennakoi! Eteenistuminen jäi kokonaan tekemättä Yllättynyt Tuomari, ei sitä tiennyt ja 10 tuli..

Kiva fiilis jäi molemmille. Häiriötreeniä vaan lisää. Jännä kun ei kyllä häiriköitynyt yhtään ihan uudesta paikasta Pusu  Mutta saisi tehdä vielä intensiivisemmin töitä mun kanssa.

Kun sillä suunnalla olin niin Nokian hallille vapaaharj. vuorolle Nauru

* Pysäytyksiä kierron kautta. Aluksi vartaloavulla, sitten suoria palkkoja ja lopuksi vain äänellä, pysähty muttei mitenkään voimalla.

*kapulanpitoa kahden tuolin kiertämisellä 8-muotoa, tiputteli kun ei tiennyt mitä mä haen harjoituksella.

*Suora luoksetulo niin, että häiriönä oli luoksetulomerkit. Ei reagointia. Palkkasin suoraan eteenistumisesta

*Sitten A-estettä, meinasi jo useamman yrityksen jälkeen usko loppua kun ei vain mennyt yli, kiersi, tuli mun luokse ja kaikkea mahdollista, mutta sitten kun kerran meni yli niin ei meinannut loppua tulla Kieli ulkona Aina kun kävelinkin ohi niin kiipesi hallitusti A:n (A oli loivennettuna).

*Hyppyä niin, että heitin pallon tai namin samalla yli kun koirakin meni. Ollaan otettu niin paljon stoppia esteen taa, ajattelin ottaa tällaisen vauhtihomman. Lallin mielestä erikivaa puuhaa!

*Ruutua alustalla, ekaksi pitkältä matkaa, ei hahmottanut punasella matolla sinisiä merkkejä vaan meni läpsimään matalien keltaisten merkkien taa. Uusi yritys ja nyt meni hyvin alustalle eli ruutuun. SItten otettiin läheltä ruutuun lähetyksiä eri suunnista. Alusta apuna. 

*Ja lopuksi Lalli pääsi isolle pallolle kauas, eli eteenmenoon.