Mökillä oli Leevin mielestä aivan mahtavaa. Uskomatonta kuinka hyvin se taas tuli toimeen kahden kiukuisen nartun kanssa ja yhden ihan uuden vanhus-mäyriksen kanssa. Vanhus rouvan kanssa ensin piti röyhistellä,mutta hetken päästä Leevi oli ihan myytyä miestä Hymy

Ainut kerta kun taas sydän pompahti kurkkuun kun pihaan pomppasi kaukaiselta metsätieltä kääpiövillakoira ja Leevi oli harmillisesti kiinni ja unessa. No kunnon rähinä alkoi kunnes hetken päästä pikkuinen ymmärsi yskän ja karautti takaisin tielle lenkittäjien seuraan. Hetken Leevi puuskutti ja sitten kun päästin vapaaksi haisteli hetken muttei edes meinannut lähteä perään. Hyvä!

Aattona tein jäljen. Mökillä on hyvää kangasmetsää, tein niin että jälki alkoi muutaman metrin päästä tieltä ja päättyi tielle. Kaksi kulmaa ja pituus noin 400m eli aika hyvin alkaa jo olemaan pituutta. Palkkaa epätasaisin välimatkoin. Alussa usemmalla askeleella ja kulmissa sekä lopussa että jäljestää hyvin loppuun asti. Vauhti oli hyvä ja tasainen. Leeviskä oli muutenkin ihan Super!

NYt täytyy aktivoitua keppien opettamiseen!

Tallasin myös esineruutu kaistaleen sekä lauantaina että sunnuntaina. Otin jokaisen esineen viennin yksitellen takakulmaan (irtaantumisreeniä). Hyvin haki, tosin olihan se helppo. Myös luovutus ok. On tupannut tiputtelemaan, mutta nyt hyvä! Mökki-ilma tekee Leeville hyvää!

Yöks!! Loppuun vielä inha inhotus asia. Viimeisenä mökkipäivänä mökin pihassa luikerteli kyy! Onneksi Leevi oli kiinni. Lähti vielä luikerloimaan mökin ikkunan alla olevasta kukkapenkistä. Onneksi oli nopeaa toimintaa ja eikun kärmes katki poikki.. Ajatella että neljä päivää oltiin koko suvun voimin tömistelty! Onneksi ei sattunut lapsille ja koirille mitään!