Tänään kun oli ylökkin hallituksen kokous pääsi Lalli moikkaamaan Veetiä ja Veikkaa Hannan luo. Ilta olikin sujunut oikein rattoisasti! Oli Hannan kertoman mukaan tainnut olla ihan kiltisti Silmänisku Venla ja Heta plus naapuruston lapset toivat taas tärkeää lapsikontaktia. Venkku saikin taluttaa Lallin parkkikselta sisälle. Lalli oli saanut leikitystä ja Hanna ei malttanut olla ottamatta namittottiksia Nauru Lalli oppikin nyt uuden jutun, maahan menon.

Kiitos Hanna tosi paljon hoitopaikasta! Saivat Mikko ja erityisesti Lepa rentoutua rauhassa kotisohvalla Silmänisku Ja Leevi pääsi Mikon kanssa kunnon pitkälle lenkille.

Nyt onkin metsästetty oikeen urakalla auton alle liiskaantuneita elukoita! Nyt soittelin moneen paikkaan ja Hämeenkyrön mustista ja mirristä sain infoa, että ovat loppuneet maahantuojalta ja että lisää saa taas viikosta 7 alkaen!! Yllättynyt

Lallin kanssa on jatkettu päivittäin useaan otteeseen sisätokotteluja, aamulla pakko tehdä leikit ja namitottikset sit taas töiden jälkeen kun ollaan ensin ulkoiltu taas tietty viimestään illalla uusintaa ja väliin mahtuu monet leikityshetket, huh! Imuutusseuraaminen, sivulletulo ja kontakti ovat loistavalla mallilla, Lalli on tosi pätevä niiden kanssa. Eteen istumista, luoksetuloa, istu-seiso-kaukoja. Merkki on huonommalla mallilla.. Leikityksen yhteydessä olen sit ottanut, mutta tarvii saada varmaan omaan epävarmuuteen toko-liikkeissä viisaampien ohajusta Silmänisku Niin ja nouto on kivaa tunnarikapulalla. Noutokapulalla ottaa päästä kiinni.. Ei ainakaan ole mikään iso, mutta olen ottanut vauhtinoutoa vain tunnarilla. Hyvin hakee ja lähtee palauttamaan, irroitus onkin sitten toinen juttu kun ei meinaa vaihtaa leluun vaikka kuinka yritän kertoa, että nyt lelu onkin muuten paljon hienompi juttu.. Toisinaan tiputtaa kapulan jo vauhdista välillä jää hyppimään kapula suusssa mun ympärille..