Ensinnäkin oli ihan huippua kun saimme ensikertaa Ylöjärven koirakerholta oman joukkueen SM-tokoihin!! Seura oli hyvää ja tsemppiä riitti joukkue sijalle 21, joukkueita oli kaikenkaikkiaan 69!!

Mikon kanssa käytiin pystyttämässä teltta jo perjantai-iltana, ettei aamusella olisi niin kiire. Sitten Vantaalle yökyläileen ja aamulla Klaukkalaan auringon alle kunnon suojakertoimilla varustettuna. Suunnitelmana oli heti ilmoittautumisen ja Pian ja Huin suorituksen jälkeen häippästä, mutta ilmoittaessani joukkuetta kävikin ilmi, että arpa"onni" oli osunut meidän kohdalle ja jouduin tunnistustarkistukseen klo 11-12, ei päässyt Lalli jäähdytteleen niin pitkäksi aikaa. Päivällä lähdin kuitenkin etsimään uittopaikkaa turhaan, mutta sillä reissulla osuin onnettomuuspaikalle, kun edessäni miespyöräilijä ajoi kuoppaan, seurauksena raju lento pyörän ohjautangon yli niskoilleen, onneksi mies selvisi hengissä, aivotärähdys ja iso haava otsassa olisi vältetty kypärällä. Mikko oli onneksi mukana ja pystyi toimimaan nopeasti. Vasta kun minä pysäytin auton, Mikko soitti jo ambulanssin. Sieltä pyyhelsin suorittamaan oman vuoroni, joka meni enemmän kuin hyvin. Tosin ainahan löytyy paranettavaa ja virheitä. Aluksi virheet harmitti, mutta oikeastaan vasta sunnuntaina kun kaikki onnitteli tajusin kuinka hyvin olimme pärjänneet, kovassa porukassa ja siinä helteessä!

1.kehä (A.Juhantalo)

P-makuu: 10, tässä jouduin kyllä antamaan kaksi maahan käskyä, mutta tuomari ei sitä huomannut!

Kauko-o: 10, ei lisättävää!

2.kehä (T.Pussinen)

Seuraaminen 9, aluksi lähti huonosti mukaan, mutta petrasi heti, olin tyytyväinen seuraamiseen, harmi kun ei ollut videointia.

Luoksetulo 7, jos tässä ei olisi käynyt mokaa oltaisiin oltu mitalleilla Luoksetulo oli nopea, stoppi todella hyvä ja eteenistuminen ja sivulletulo suorat, mutta.. harjoituksen puutetta.. Lalli reagoi stopin jälkeen liikkurin käskyyn ja varasti. Äh, tylsä virhe toisaalta ei olla sitä hetkeen treenattu ja molemmat ollaan vielä niin nuoria ja kokemattomia

3.kehä (H.Pörsti)

maahanmeno 10, niin kuin pitikin

seisominen 10,

nouto 9, oikein hyvin meiltä molemmilta!

Estehyppy 7, tässä tuli nuoruus vastaan, hyvä hyppy, mutta viereissessä kehässä karjaistiin "viereen", jota Lalli jäi toljottamaan niin että jouduin antamaan toisen takaisin hyppykäskyn ja oli vieläkin sen verran ihmeissään, että tuli eteen ja sivun välimaastoon. Tästä olisi SM-kisoissa kai voinut tiputtaa vielä pisteen.

Kokonaisvaikutelmapisteet: 9, 10, 8 yhteensä 180p.!! ja KP!! SIJA 4./102!!

Hieno kokemus ja hienoja muitakin suorituksia pääsi seuraamaan ja kannustamaan vielä sunnuntain yksilöissäkin. Lars pääsi palkaksi pariin otteeseen uimaan ja vaikkei lelua pitänyt ostaa, tuli ostettua vesilelu vesileikkeihin

Sunnuntaina SM-kullalle ylsi Nina ja Ässä, ONNEA!!

Spesiaali onnittelut Sirkelle ja Tuuri-suurelle, joille SM-hopeaa ja parhaat pisteet sunnuntain paahtavassa mittelössä! Olette mitalin ansainneet!

Kolmannelle sijalle tulivat Christa ja Kaaos, Hanna ja Kit ylsivät neljännelle sijalle!! Onnea!! Vielä erikoisonnittelu menee Annelle ja Toivo-papalle seitsemännestä sijasta!! Toivon luoksetulo oli upeeta katseltavaa, voimakasta ja intensiivistä työskentelyä! Voi kun me yllettäisiin lapsenlapsen kanssa joskus yhtä näyttävään menoon

I-pentueesta kaikki olivat sm-kisoissa Kuura-tyttöä lukuunottamatta, aika makeeta!