Ketyn hommista ehdin Paimiossa Lalli-tsemppaaja koiran kanssa treenamaankin. Pe-Lalli pääsi kisapaikalle turisteeraan kun kisaajilla oli harjoitusaikaa. Majapaikassa otettiin tottista, jotain pientä ja sievää.

Lauantai-päivä alkoikin kellon soidessa ennen neljää Yllättynyt Yllättäen hyvin pääsin ylös! Lalli tietty heti valmiina Silmänisku Illalla vasta Lalli pääsi tositoimiin palatessamme majapaikkaan Tuorlan majatalolle (suosittelen ruoka ja ympäristö oli loistava!). Jalkkiskentällä tottista, sen aikana Hanna tallasi nurmelle jäljen pätkän johon keppejä jotain 5-7kpl. Jälki meni hyvin (Hannankin mielestä Cool) ja kepit hiffasi hyvin! Nyt täytyy vaan harkita ja tuumata kuinka palkkaa kepeistä, normaalisti tykkää niillä leikkiä, mutta kun se luovutaminen on niiin vaikeaa.. jos palkkaisin aina ruualla? Hmm pohdintaan.. Mutta hyvä nyt pellolla vielä kulmia ja erikseen keppijälkiä ja eikun metsään!

Sunnuntaina vielä keppijälki, joka nyt pidempi. Meni myös hyvin.

Keskiviikkona oli hakutreenien aika! Ihanaa viimeksi leirillä hakuiltu! Ja Lars oli varsin etevä pakkaus!! Oltiin ihan ekoja, hajuhaut oik ja vas etukulmat, tikkusuorat pistot! Lallista on tosi vaikea havaita koska saa hajun.. ja Lallin mielestä on varmaan jo mälsää kun mä varmistelen että varmasti paikansi mm:n toisaalta en halua lähetyksiä niin, että joutuu seilaan takalinjalla.. No leikki hyvin, mutta nyt ruoka oli vienyt vähän enemmän huomiota. Lalli pääsi vielä viimeisenä etsimään oik.etukulman, Otin vain pari askelta alueelle ja lähetin (mielikuva) ja suoraan maalimiehelle Cool LALLI OLI IHAN PRO!!

Torstaina Lalli pääsi päivällä Rillin, Maaritin ja Tuulin kanssa sienimetsään. Lalli sai painaa Rillin kanssa kaksi tuntia! Kaveri oli ihan mustikassa kun palautettiin kotiin Nauru Kiitos Maaritille ja Tuulille oli kiva mennä illanviettoon työporukalla kun ei potenut huonoa omaatuntoa!

Viikonloppuna vain lenkkeiltiin kun lauantaina oltiin häissä <3 JA I-pennut täyttivät 10kk!! HUH Onnea isoille pennuille!! Onne vaan ihania sankareita!

Sunnuntaina pienet tokot pihassa, seuraamista, useita toistoja eri suunnista sivulletuloa, alkoi jo sujumaan! Vauhti luoksetulo niin, että lähdin karkuun, haluaisin vähän vielä napakkuutta mukaan! Ja lyhyeltä matkaa eteenistumisia luotulosta. Lalli sai vielä mammitella kun Lepatuskin pääsi kunnon leikkiin ja sivulletulo hommiinSilmänisku

Leevin silmäprobleema ei ollutkaan ohi stronghold-kuurilla. Aluksi luulin sen auttaneen, mutta nyt punainen karvanlähtö alue suurenee oik. silmän alapuolellekin ja kohti ohimoa.. JA lisäksi vas. silmä rupeaa oirehtimaan kuten oikea kevättalvella. Lääkärireissua tiedossa..