Maanantaina lähdin Vatulan kentälle, Leevillä ensin kokeenomainen reeni ilmoittautuminen, seuraamiskaavio kuviteltuun hlöryhmään ja siitä iSO palkka. Tsemppas loppuakohden.

Lallin kanssa leikkimistä lähellä, nyt jopa tuli takaisin tönäämään lelua mukaan yhteiseen leikkiin, valoa tunnelin päässä? Sitten kaksi toistoa ruutua. Ensin lalli istui kun vein lelun ruutuun, ihan ok. Seuraava vietiin yhdessä ja matka ruutuun piteni taisi olla 15m, ja meni ihan sikahyvin! Leikkimistä ja autoon. Muutenkin energiaa oli kuin pienessä kylässä  Lopuksi kävin molempien kanssa erikseen lenkillä. Lallin kanssa laitoin käpykassaan oman käpyn (ei olla otettu aiemmin) ja kovasti nuuski ja löysi oman! Toinen toisto eri kasaan ja eri omalla käpysellä ja taas hyvin! On se aika taitava kohta 7kk!

Tänään treffattiin Pian ja Tupliksen kanssa Teivon yläPllä ennen Agirotu2010-kokousta. Monenmoista sitä hyvän seuran eteentekee, kun en sitä agilityä edes harrasta vaan oonpa oikeen Agirotu2010toimikunnassa mukana Päättämätön

Lallilla oli jokin ihme keskittymishäiriö. Oli välillä ihan kuutamolla ja toljotti vaan mua kun pyysin istumaan tms. Saalisleikki kyllä nostatti, mutta oli vähän sellainen on-off... Otsan rypistys Pia oli liikkurina seuraamisessa, eli lähinnä huuteli käskyjä ja Lallilla piti vain vierellä olossa kontakti säilyä. Nyt täytyy ruveta paljon ruhtinaallisesti palkkaamaan sivulletulosta ja istumisesta, koska niiden palkkaus on vähän uupunut ja sen huomaa.. Lisäksi ottaa niitä olkkarireeneinä! Jotka myös uupuneet talven kadottua. Otettiin myös merkkiä, joka meni hyvin. Kerran Pia kävi taputtamassa oikeaa paikkaa, hyvin meni. Tosi nopeesti oon heittänyt palkan. Otettiin muutamia toistoja ja kaikki oli yhtä hyviä, vain ekalle annettiin paikan näyttö apu. Muut ilman apua.

Niin ja aamulla otin molemmilla pojilla tunnaria, Larsson ekana Leevin odottaessa. Hämy kuokkimisia ja tunnarikapula piiloon heinikkoon. Hyvin tietää käskyn ja aktiivisesti haistelee ja nopeasti löytääkin. Tää on Lallin mielestä tosi fantsua touhua. Otin vielä toisen, joka meni myös hyvin. Nyt olen palkannut nopeasti vain kapulan haistamisesta ja sen suuhun ottamisesta. Ei vielä yhtään tuomista mua kohti. Ja näin jatkankin, ennen kun tiedän sen myös tuovan mulle kapulan..

Lalli joutui odottamaan Leevinkin kokeillessa tunnaria. Hyvin kiltisti makoilikin, vaikka välillä hiljaa protestoi. Leeville oli easy cake, sai kyllä tehdä ihan lapsusversion kun koskaan ei olla tunnarikapulaa etsitty. Havainnoi kapulan nopeasti ja toi mulle Nauru Tein näitä kolme Lepalle niin oli lenkin lisäksi molemmat koirat aktivoitukin, kiva jättää kotiin työpäiväksi.