Loppiaisena oli I-pentusten ekat rehvit! Paikkana Nokialla Meirän halli, joten meillä olikin ihan kotikenttä. Viisi olikin paikalla eli vain yksi sisko puuttui. Siskot Luu ja Puuma ja ruskeet veljet Riski  ja Fox.

Paikalla olikin ainakin 20 T-koiraa, Vau! Me pennut puuhastelimme omalla kentällämme, isompien mennessä omassa järjestyksessä. Riskiä ja Puumaa oli kyllä ilo katsella. Sisko ja sen veli oli valtavan päteviä!! Luu metallikapulan nostoa ihaili suurempi yleisö. Ja kaikki pennut leikki mageesti, niin siis kaikki muut paitti Lalli..

Lallin kanssa on kivisempi tie saalisleikkeihin, koska kotona leikkii äärimmäisen hyvin, mutta muualla hajut ja kivat ihmiset voittaa. Saimmekin vinkkejä leikittämiseen. Mari lohdutteli, että Rimmakin leikki hyvin vasta 4kk ikäisenä, kun sitä oli ensin leikittänyt ihan joka paikassa. Nää kylmät on näköjään hillinneet mua vähän liikaa, joten nyt vaan joka paikkaan leikkihommiin. Pienen pienenä pentunahan leikki kyllä urheilukentänkin laidalla hyvin. Pitää myös itse heittäytyä VIELÄ enemmän mukaan! Lisäksi lähden leluostoksille Nauru Lallin imuutus seuraamista ja sivullaoloa sen sijaan ihailtiin. Lalli onkin namipoika Silmänisku Päivä kului sisarusten touhuja seuratessa, aikusten reeniä katsellessa ja koska aikataulutus sujui niin päästiin vielä toiselle sessiolle, nyt sain leikkiäkin aikaiseksi.

Tänään oltiin Maaritin kanssa parkkisreeneissä.

Lallin kanssa ensin leikkiä, mä juoksin ja eläydyin.. Lallikin.. juoksi mun perässä. Mutta intoitui lopussa leikkimään wuppalla oikein taistelemalla, joten pääsin tekemään oikeaan kohtaan lopetuksen. Namilla eteenistumista, huonommin kun kotona, istui vinoon usein. katsekontaktia sivullaollessa. sivulle tuloa. Olihan se iloinen ja pätevänoloinen Lauri :)

Leevin kanssakin oli kivaa! aloitettiin sivulle tulosta, sitten tehtiin eteenistumista--sivulle ja takaisin sivulta eteen-- siinä olikin taas lepalle kookospähkinää. Kun istuessa sivulla sanoo käskyn "eteen", yrittää korjata vain paikkaansa paremmaksi. Kun otan pienen askeleen taakse, osaa tulla istumaan eteen, muttei vielä suoraan sivulta takaisin eteen.

Peruutuksia, HYVIÄ! joista maahanmeno, ok suurin osa hitaita, pystyy nopeampiin. Yhden tunnarikapulan noutoa parin metrin päästä. Jos vaikka sais reenailtua näitä toko-hommia Lepallakin aivojumppana. Meni ok, ei pureskellut kuten tapana on pienellä kapulalla. Lisäksi höntsäiltiin temppuja.