On ollut päivät sen verran täynnä etten ole ehtinyt tänne kirjaamaan viikontapahtumia. Monenmoista ollaan tehty. Tässä pieni kooste:

Aloitettiin sosiaalistaminen Ikaalisten keskustasta, käytiin hurmaamassa paikallisia yrittäjiä sisällä putiikeissa (Lalli sai namia), hihna käveltiin ja vähän jänskättiin autojen melua. Keskiviikkoisin on Ikaalissa tori ja mentiinkin torin laidalle odottamaan "uhreja". Saatiinkin moni pysähtymään ja antamaan namia Lallille. Hetken päästä Lalli pyrkikin itse kaikkien ohikulkijoiden luokse. Niin vaarit kun nuoremmatkin pääsi Lallille namia antamaan. Nyt ei autoja enään huomattukaan.

Torstaina oli vuorossa Tampereenkierros, Lielahden cittarin oven suussa Lalli sai taas kokea ihanien ihmisten lumoa kun ne kyykisty tarjoamaan makupalaa. Muita ääniä ei huomattukaan! Oli se aikas hurmaava kun lähdettiin pois niin kiskoi vaan takaisin ihmisten luo Pusu. Käytiin myös Mustissa ja Mirrissä, Barffissa ja Prisman parkkiksella. Sit ajeltiin Meirän Hallille, pentu oli aluksi sylissä, pääsi myös Pian syliin kun hain Viskiä paikalla makuuseen. Uskalsi hyvin olla maassa, vaikka agikenttä pressun takana. Päästiin myös tapaamaan ihkua samanikäistä bc-pentua. Lalli oli kyllä ihan alakynnessä kun toinen oli niskan päällä Jalka suussa Kun kaveri-pennun äippä-Sili tuli niin lalli oli ihan myyty. Lallin mielestä aikuinen koira oli paljon nastampi!

Kurssilla Viskin kanssa. Meillä sujui asiat ihan ookoosti. Touhuttiin vähän kaikkea pientä (seuraamista, täyskäännöstä, kääntymisiä, sivulle tuloa ja kaukoja) omaan tahtiin. Pian avustuksella otettiin idari, joka meni itseasiassa ihan hyvin, seuraaminenkin ok, kaikki jäävät jopa seisomisen teki kerta laakista! Otettiin vielä ruutu koko liikkeenä. Muuten meni hyvin, mutta stoppasin Vipan melkein ruudusta ulos, oli ihan laidalla. Viskin kanssa on kyllä tosi NASTAA!

Perjantai ja lauantai meni Lallin kanssa Ikaalisten keskustassa ja kyläilessä.

Tänään Leevi pääsi hermolomalle mun kanssa hakuileen Nokialle. Oltiin ekoina kun piti ottaa monta tyhjää ja vain kaksi ukkoa. Eka ukko valmiina oik.etukulma, alkoi hienosti kun oli NIIN hyvä ilmaisu. Keskilinjalle palatessa muut oli nähnyt lenkkeilijän joka meni oik. puolen takana.. Eikä oltu varmoja oliko koiraa! Hitsit nää on niitä suorastaan paskamaisia juttuja Leevin kanssa. Nopea suunnitelman vaihto. Otin vain vas. tyhjän. tyydyttävä sit sai nähdä kun mm meni oik. puolelle. Haukut jä löytö.En uskaltanut ottaa riskiä jos siellä onkin koira.. Mälsä homma..

LALLIkin pääsi hakuilemaan ekaa kertaa Mikko maalimiehenä. Hyvin lakanan alle piiloon ja merkki päälle. Lähdettiin käveleen sikssakkia n. 20m päästä. tuuli vähän kieppui. Ekalla Mikko oli vähän kyykky asennossa lakanan alla, joten Lalli meni varovasti luokse. Toisella kertaa tuuli tulikin voimakkaasti kohti. Meno oli lallilla reippaampaa ja aika lähellä nosti kuonoonsa ja meni lakanahahmon luo ikionnellisena löydöstään (Nyt Mikko oli jo paremmin maastoutunut makaamaan Silmänisku) Kolmas oli hyvä ja viimeinen. Taas hyvä tuuliapu. Lähdettiin 20m ja Lallilla oli asenne heti kohdallaan! Eteni ja pysähteli selvästi haistelemaan kunnes n.5m ennen oli varma hajustaan ja pinkaisi maalimiehelle! Se oli sen verran hyvä, että sai jäädä siihen! Tästä se hakukoiran ura aukenee!

1260736700_img-d41d8cd98f00b204e9800998e