Hakuillessa helteessä. Otin alueen eripäin kuin muut. Oikea etukulma ensin. Ukko näyttäytyi ja kun käänsin koiran pois kapusi korkean kiven päälle lakanan alle. Oli meinaan pähkinä ja kova. Leevi kiersi ja kiersi kiveä kunnes ratkaisi visaisen ongelman. Taisi aiemmin jo haukahtaakin kun tiesi ukon olevan siinä,  muttei nähnyt. Kiipesi ilmaisemaan kiven päälle. Onneksi oli sen verran iso kivi että sinne mahtui. Hyvät tasaiset kuuluvat haukut! Mielikuvana kuljetettiin mm takalinjaa pitkin seuraavalle piilolle samalla puolella, siellä kun mm piiloutui hetsasin leeviä vähän kuiskimalla --siellä--, keskilinjalle ja lähetys ja toosi hyvin löysin ja SUORAAN! JES! Mielikuva harjoitus sopi Leeville hyvin. Ajattelin että menee jälkeä pitkin kuten olisi ollut tyypillistä, muttä meni suoraan! Vielä yksi ihan outo mm vasempaan etukulmaan näyttäytyvänä ja taas hyvä suora! JA hyvät haukut. Mm palkkasi kaikenlisäksi hyvästä kohtaa! Piakin sanoi että nyt alokasluokkaan. Jee!

Se ilo ei kauaa kestänyt. Alkuperäisen suunnitelman mukaan menin Kyröskosken kentälle ottaan vielä noudot, esteet ja eteenmenon. Lämmittelin Leevin hyvin. Aluksi toko-hyppyä melkein pari lautaa vajaa metrisenä. Melkein kaatoi esteen kun ponnisti niin huonosti.. No ei säikähtänyt vaan teki kaksi seuraavaa hyppyä tyydyttävästi. Vinoesteellä (loiva) meinasi kiertää, sain napattua karvoista ja uudestaan. Nyt Leevi huomas ettei auta kokeilla ja meni hyvin. Kolmannella kertaa meinas ylhäällä vauhti loppua ja tulla sivusta alas! HUH aikamoista. Otin vielä onnistuneen ja esteet saivat jäädä hautumaan huomiseen. Nouto oli ihan perseestä, on ollut noudosta nyt ihan innoissaan ja motivoitunut, mutta nyt juosksi kapulalle ja jäi toljottamaan. Noh mähän vaadin tuomisen ja otin vielä kaksi kertaa molemmilla sai tiputtaa kapulan ja syöksyä saaliille.

Eteenmeno pelasti. Kävin viemässä pallon. Sain otettua hyvin pätkän seuraamista (ok kontakti) ja eteenmeno Mars! Oli supernopee Leeviksi. Että HyväHuono! Tottis taas tiputti mut maan pinnalle kokeeseen ilmoittautumisessa. Tottiksesta ei vain tule Leevin kanssa mitään!Ääh! Huuto