Ensin vähän tottista mistä ei kertakaikkiaan tullut mitään! Seuraaminen oli ihan lohdutonta! Leevi seurasi takana, ilman kontaktia ja oli väljä.. Ekat kaksi askelta on hyvät, mutta vire ei kertakaikkiaan kestä kauempaa! Muutamasta lyhyestä pätkästä pääsin palkkaamaan lelulla, heittäen sen eteenpäin.. Jos vaikka joskus olis vähän edempänä seuraamisessa.. Luovutin oli tosi hidas älyinen Tukittu. Jos haen syitä tähän niin Leevi oli vanhemmilla pitkän viikonlopun hoidossa. Ne oli lenkittänyt sitä melkein kaksi tuntia pitkin metsiä. Oli ihan raato kun pääsi kotiin.

Noh jäljelle kuitenkin löytyi puhtia!

Tein pellolle neljä 30-40m suoraa jälkeä, joiden päässä kepit. Nakkia jäljellä ei ollut kuin kaksi alussa ja lopussa, että hidastaa ennen keppiä tarkemmaksi, muuten vauhti on oikein hyvä! Jälki menikin joka jäljellä sikahyvin! Mutta kepin yli oltaisiin jatkettu vaan jäljen ajamista! Ei toivookaan, että olisin voinut kehua kepin huomaamisesta..Kyllä sitten kun en päästänyt enempää jatkamaan otti askeleen taaksepäin ja haisteli joka suuntaan mihin jälki saattaisi jatkua..

Olin ajatellut Leeville jaksottaa jälki pätkiksi kepiltä kepille. Siitä syystä reenattu keppejä jäljen päässä.. Nyt taidan kyllä kokeilla keppi jonoa metsätiellä ihan erillään jälkihommista! Jos ymmärtäisi kivoilla kepeillä olevan merkitystä!