Eilen Lalli sai kummastella Lielahden auto vilinää, olikin oikeen pätevä pentu kun käveli nätisti hihnassa. Myöskään Teivossa ei edes noteerattu hummien töminää, kuulutuksia sen sijaan kiirehdittiin äkkiä seuraavan ihmisen luo, jolta saa herkkua! Symppis-Lalli sulatti paatuneemmankin raviäijän sydämen <3

Oltiin myös rikollisia kun hilppastiin länmmitteleen ja puuteroimaan neniämme Teivon vessaan (sisätiloihin ei saanut tuoda doobermannia Silmänisku, kai nyt yksi söpö bc-pentu..)

Leeville sen sijaan keskittyminen ravureiden rymistäessä ohi niin että tanner tärisi, ei ollutkaan helppo kakku nielaistavaksi. Ulisi ja huusi hevosille, mun vaatiessa ihan niinkin haastavaa tehtävää kun kontaktia.. OSansa tähän on ettei ole tottunut nuoresta alkaen häiriö paikkoihin, mutta onhan Lepalla huono keskittyminenkin..

Sieltä hilppastiin ylökkin toko-vuoroon meirän hallille. Autossa huusi lämmöt yhtä mittaan pakkasen kiristyessä. Lalli pääsi heti halliin hommiin, nyt ei jänskättänyt yhtään agikentän äänet vaan leikittiin tosi hyvin kahdella lammaskarvalelulla. Hanna O ja T oli ihastelemassa pentua ja taisi se Hanna mun käydessä käynnistään autoa ottaa vähän imuuttamistakin Silmänisku Hannat antoi myös hyvän neuvon, että imuutus käsi kannattaa pitää housun sauman kohdalla, ettei ajaudu edistään jo opetusvaiheessa. Otettiin myös sivulla oloa, naksuttimella katsekontaktia ja muutama luoksetulo. OLI se IHANA!

Näitä hommia ollaan pienissä erissä reenattu kotonakin (ja taitaa sisäreenit jatkua kun pakkanen kipuaa -20 asteeseen!).

Leevi pääsi vasta ihan viimeisenä. Seuraamista, tokohyppyx2 ja luoksetuloa, autoon. OLI IHAN SAIRAAN HYVÄ! JES! Hyvää työskentelyä ja keskittyminen, niin ja taas tähän vaikutti, ettei ollut muita koiria..

Tänään Lalli täytti 9 viikkoa! Nyt roikutaan jo huolella housuissa, hihassa ja lopuksi lelussa. Niin ja myös Leevissä, jolla on maailman pisin pinna! Olen pyrkinyt Lallin leikin mennessä liiallisuuksiin olemaan erotuomari ihan Lallin omaksi parhaaksi Nauru Hepulikohtauksille en voi mitään.. Pieni koira päästää talon ympäri niin paljon kun pääsee.. toivottavasti pakkaset lauhtuis... ja pian! päivän mittaan tehdään useampi leikkimis- ja namitottistouhuhetki. Hyvin siirtyy namilta saalispalkalle ja toisin päin, molemmat kelpaa! Äärimmäisen ahne poitsu!

Tänään kävi nolosti lämmin-parkkihallireenien kanssa kun oli sekaannusta avainten kanssa. No ei päästy sisälle reenaan ja uloskaan ei voitu mennä. Soitin Mikon siskolle ja sitten me Lallin kanssa paukahdettiin lapsiperheeseen sosiaalistumaan. Mukana olivat Matias 3v, Juho 7v, Veera 9v sekä heidän kaverit Kassu ja Sofia. Kiljuttiin, hypittiin, kikattettiin hysteerisesti, juostiin sitä mitä ne lapset tekee. JA Lalli tykkäs. Sen mielestä lapset oli juts sitä mitä itsekin. Leikki lasten kanssa ja sai juustoa. Käyttäytyi oikein mallikkaasti (ei purrut). Varsinkin Matias kummipoika oli otettu ihanasta hauvasta!

Huomenna luksus lämmin halliin Nokialle. Molemmat koirat olis otettava mukaan kun vietän "sinkkuus"-päiviä Mikon ollessa työreissussa.. Tosi kiva selvitä näiden kahden kans ja lämmittää pirttiä aamuin illoin.. Päättämätön Täytyy keksiä Lallille joku häkki mihin sen voi ottaa sisälle halliin. Auto jäähtyy niin pirskatin nopeesti.

Höh lakko on lusittu ja huomenna on eka työpäivä.