Tänään oltiin Maaritin kanssa vielä illasta vaivialla reenaamassa tottista, argh itsellä meni yli kuuteen töissä kun alkaa työt painaan ja torstai viimenen työpäivä ennen kesälomaa! Pikareenit siis. Lallin kanssa merkkiä, täyskäännöstä ekalla setillä. Tokalla heitin namia, luoksetulo ja eteenistumaan. Tää on Larssin mielestä ältsi kivaa! Myös sivulle tuloja ja liikkeestä istumista, jossa jälleen olen huono.. Näitä ollaan otettu, nyt istumiset ovat olleet taolla ja sen huomasi.. Reeniohjelmistoon siis. Loppuun hyppyä ja voi että se kiertäisi! Rupesi jo kiristämään se kiertäminen ja kun hyppäsi niin ponkaisi esteestä.. Este oli varmaan neljälautaa. Onneksi tuli muutama onnistunutkin. Leevikin pääsi lähinnä höntsäilemään ja hakemaan fiilistä kentällä. 

Kotona ollaan jatkettu tunnari harjoituksia edelleen omalla. Ja lisäksi sisällä Christan neuvomaa irroitusreeniä kapulalle. JOO-o namille irroittaa välittömästi, mutta kokeillessani lelua, katselee olohuoneessa kapulasuussa lelua kuin halpaa HK:ta...

Nyt nää pojat lähtee Mustajärvelle mökille Juhannuksen viettoon! Luvassa hyvää ruokaa, paljon ulkonaoloa, uimista ja tottakai ainakin tottisreeniä, metsäjäljen saatan Lepakolle tallata Silmänisku JA IIIKS kännykän nettiyhteys kuumana kun jännitetään SUOMEN taitavien koirakoiden juhannustaistoa!!

1277328585_img-d41d8cd98f00b204e9800998e