Perjantaina suunnattiin Mikon kanssa Tampereelle syömään ja leffaan katsomaan Haarautuvan rakkauden talo, SUOSITTELEN lämpimästi! Kotimainen jännäri, jota on aidosti naurattavalla huumorilla höystetty avio-onnesta pahimmillaan Silmänisku

 

Lauantaina oltiin iltasella Maaritin&JPn ja Mikon kans Vaivialla. Kun oli äijät mukana saatiin henkilöryhmäkin, mikä menikin Leeviltä hyvin. Istutin JP:n viereen.

Sit reenattiinkin metrin hyppyä, Maarit astui aina kapulan päälle kun kiersi. No lopulta hyppäsi (aina ottaa vähän kiinni..) mutta takaisin päin kiersi. Pari yritystä ja otin vain palautusta, jatin koiran kapulan kanssa ja jäin itse esteen kohdalle, hyppäsi!

Vielä eteenmeno pallolle, hyvä!

Tänään oli Piirimestaruuksissa pitkäpäivä ratamestarin hommissa haussa. Mutta aikataulut piti ja päästiin talkoilemastakin hyvissä ajoin.

Illalla mentiin Mikon kanssa Vatulaan reenaan, kävin kunnolla lenkittämässä ja suoraan esteille Kieli ulkona Aluksi tasamaanouto, meni hyvin kapulalle, mutta tovin harkitsi kannattaako se mulle tuoda, no toi kuitenkin ja hyvin piti ja luovutti, myös sivulle siirtyminen hyvä. Sit otin puolikkaalla pk-hypyllä parit noudot hyvin! Palkka heti kun hyppäs esteen takaisin!

Siirryttiin metrille ja ensin hyppy ees taas ilman kapulaa, mikko palkkasi toisessa päässä. Sitten kapulan kanssa. Hyvä hyppy, mutta takaisin kiertämällä ja se kiersi ja kieri... Ei vain tullut kapula suussa yli! Hah mutta mulla pysyi hermot kurissa, ilman se kyllä hyppäs.. Rimakauhua kapulan kanssa?? Pitäiskö koittaa tosi kevyellä?? Kokeeseen mennään nyt näin, mutta jatkossa?

Otin vielä vinoesteen ja ekalla kiersi, mutta tokalla yrityksellä teki tosi hyvin!

Taas kokeilin eteenmenoo.. Se on ilman palloo se 10m hitaasti ja vinoon.. mutta menee maahan Päättämätön Kävin muka viemässä jotain ja sit heti meni suoraan ja lujaa, mutta vasta kolmannella käskyllä maahan.. Isot hihkaisut ja paljon namia, koska leikki ei enään kelvannut.

Hyvät jäähdyttelyt loppuun.