Ke 7.4

Pikaiset, tai niiden piti olla. Ikaalisissa katsastusaseman parkkiksella oli taas vuorossa häiriöreeniä, paikalla taas paljon koiria koska on ISKK:n toko. En uskaltanut ottaa vapaana leikkimistä, joten jätin leikit pois. Seuraamista imuuttamalla, hyvin. Ei tule enään alun pomppua. Sivulletuloa. Sitten TYHMÄÄ olin siis itse tyhmä kun näin yhden tutun, hänellä nuro bc. Jäimme vaihtamaan kuulumisia. Lalli sai harjoitella myös sellaista, mutta sitten kun taas ajattelin, että keskitytään tokoon. Niin Lalli ei enään jaksanutkaan keskittyä vaan hilppasi katsomaan Rosa-rotikkaa, Rosa räyhähti kerran ja Lalli päätti, että mun kanssa kivempaa :) Eli siis ei kannattanut :) Pieni onnistuminen ja lelu palkaksi ja autoon. Sinä iltana oli kyllä ihan paska fiilis, meni kauppareissut ja muutkin ihan pyllylleen..eli fiilis vaan parani Huuto

To 8.4

Lauran ja Maaritin kanssa GP:n parkkis (hiekka).

Leevin kanssa Simon parina ilmoittautumisessa, Maarit oli aika lähellä, mutta Leevi oli hyvin ja jopa rento! Kiva! Simo lähti paikallamakuuseen meidän edestä ja vieläkin hyvin! Seuraamista, mitäs muutakaan ja kuuluvat reippaat käskyt, jotta saatiin Simolle häiriöö :) Leevin häiriönä oli lisäksi Myy ja Bambi makoilemassa reunalla. Olin Leeviin tosi tyytyväinen keskittyoi hyvin minuun ja leikkiin. Teki myös seuraamiset hyvin.

Lallin reenistä en muista enään kun noudon, jossa taas sain tehdä kaikkeni, jotta kapula vaihtuisi leluun. Nyt ei namitkaan hellinnyt Itku Kapula on VAAN liian kiva. No irroittihan se lopulta, jolloin mahtavat leikit!


Pe 9.4

Pian kanssa treffit Teivon yläparkkiksella (hiekkapohja) ennen agirotu2010-kokousta.

- Luoksetulo, pitkä matka ja vähän yllytystä, jotta saataisiin vauhtia ja suora tulo. Tulikin hyvällä vauhdilla ja suoraan. Nyt palkka vas, kädestä. Luoksetulo oli ruudun vierestä.

- Ruutu, taisi tulla ainakin 5 toistoa, aluksi hyvin, Pia vei lelun. Tokalla etsi lelua jo ihan ruudun alusta ja kaatoi merkin, Muutama toisto kunnes saatiin sitä mitä tilattiin, eli nopea suoraan lelulle meno! Kolmannella kertaa taisi etsiä lelua ja ryhtyi haistelemaan...

- Seuraaminen hyvää! Nyt täytyy vaan alkaa ottamaan lisää kääntymisiä ja eritoten takapään käyttöä vasemmalle. On jäänyt vähemmälle ja sen huomaa. Ohjaajakin kääntyy jotenkin hassusti, joten kuivaharjoittelua ilman koiraa Silmänisku

Kiitti Pia oli kivat reenit!

La 10.4

Aamusta käytiin Vatulan maisemissa pidemmällä lenkillä. Suunnitelmana oli mennä ensin molempien kanssa hihnassa vähän matkaa, sitten molemmat erikseen. Hihnailun sujuessa sen verran hyvin, päätin jatkaa koko lenkin yhdessä molempien kanssa (Laiska?). Aikamme käveltyä. Laskin Larssonin irti ja Leevi hihnassa. Kun oltiin todella korvessa myös Leevi irti. Jännäsin, miten yhteinen lenkki molemmat irti sujuu.. Alkuun molemmat juoksi hulluina, lähinnä Leevi Lallin perässä Hymy Kunnes Lepalla loppui into=kunto (into taisi loppui jo 5min.)ja päätti käpsytellä mun vierellä kaikessa rauhassa, kuten aikuisen 6vee kuuluukin Pusu Loppumatkan Lalli irti ja Leevi varoiksi hihnaan. Ja lopuksi molemmat hihnaan.

Päivällä treffattiin Maarit jälkihommien merkeissä Vatulassa. Pellolle, vanha lyhyt heinä.

Lallille ensin pieni ruutu. Hyvin miinoitettu reunat, hyvin keskittyneesti ja rauhassa kävi tallausta läpi. Olen kokenut, että tällä ruudulla saa rauhallista työskentelyä jäljellä. Hyvin palasi takaisin tallatulle, jos kävi tallaamattomalla.

Tässä välissä tallasin Leeville n. 100m pitkän jäljen, harvakseltaan nameja ja kolme loivaa kulmaa. Jälki taisi vanheta 1,5h(tällä välin kilvakkalan futiskentälle tokoileen). Mutta sitten oli vuorossa mun emämoka!! Olin merjannut huonosti jälken aloituskohdan! Mulla ei siis ollut tajuakaan missä jälki alkaa! Ei muutakun jälken suoralta "janalle" lähetys. Leevi sitten löysikin jäljen, mutta alku oli ihan fiasko mun takia! Ääh mitä tästä taas oppi. No mutta hyvin meni loppu. Taisi ajaa aina jäljen sivussa, mutta tuulikin oli todella voimakas!

Leevin suorituksen ajan vanheni Lallin toinen ruutu, joka meni pitkälti kuten ekakin (Leevin jälki ja lallin2 otettiin siis vasta tokojen jälkeen). Mutta nyt täytyy varmaan ottaa pieni alkurutiini ja lähetys mukaan jälkeen.

Kilvakkalan koululla: Leevi sai taas toimia Simon parina koeilmoittautumisessa, hermot paloi kun Leevi huusi ja ulisi Simolle.. Huuto Simo meni paikallamakuuseen ja Leevin hermot rauhoittui ja ohjaajakin rauhoittui.. Tehtiin kaavion pitkät sivut, temmon vaihteluineen ihan ok.

-Lallin kanssa merkkiä, hyvin! Eka kerta niin, että vietiin yhdessä ja näki mihin. Toka huomaamatta, Tosi hyvin!

- Pitkä luoksetulo, tosi hyvin! Vauhdikas ja suora, palkka haarovälistä.

- Seuraamisen pyllyn käyttöä.

Su 11.4

JEE HAKUA!!!!!

Pian ja Iikan kanssa Lohjan montulla aamusta.

Lallille reagointeja ilman hihnaa. Alkuun juoksenteli kamalasti, ja tähän pikkupentu reeniin täytyykin nyt ottaa jo vähän isomman pojan opit, eli liinaan kiinni ja kun reagoi niin päästetään hihnasta kiinni, jonka jälkeen ruvetaan rakentaan hajuhakua.

Ekalle hyvä tuuli. Sai hajun n. 5-10m ennen ukkoa, sinkosi sinne, mutta HUH siellä olikin joku aivan uppoouto! Iikkaa piti pari kertaa pöhkästä kunnes uskalsi meidän kannustamana mennä lähelle. Uteliaisuus voitti ja voi sitä ilon päivää kun se ukko olikin IHANA. Hyvä kokemus lisää, ihan oudon hajunen onkin ihan loistava juttu! Lisää outoja ukkoja! Leikki ei ole oikein kummosta metsässä oudon kanssa. PIa oli kakkosen ja tähän olinkin oikein tyytyväinen! 5m ennen oikein nenä ylhäällä hypähti ja juoksi Pian syliin Nauru LoistoLalli!


Iltapäivällä Lallin kanssa vielä kilvakkalan futisstadionille tokoileen Riitan kanssa. Ilma oli hieno ja seura hyvää! Kiitos seurasta kohta uudelleen!

Lalli otti ekalla sessiolla kiertoa, mikä ei meinannut aluksi sujua, sitten ok. Pitkä luoksetulo, HYVÄ! Namijuttuina Riitta naksautti hyvästä takapään käytöstä kääntymisessä ja monta kertaa pääsikin naksauttamaan! Hyvä!

Tokalla sessiolla, piti olla vaikka mitä, mutta Lallista huomasi, että päivä alkoi painaa! Joten supistin lopussa ohjelmaa. Ekaksi hyppyä ihan matalalla. Heitin palloa yli, mutta kiersi Riitta nappasi näistä aina pallon pois. Sitten namilla saatiin onnistumia! Tuli tehtyä siis hyppyä ensi kerran! Sitten ruutua, muutama eka oli huono koska rupesi haistelemaan. Kolmas onnistui. Nyt huomasi jo että keskittyminen herpaantui, joten reeni loppui iloiseen leikkiin!

Olipas pitkät tekstit! Mutta oli pitkät tarinatkin Cool